Πολυ ωραιο!! Δεν το ειχα ξαναδει..nick10 έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ ωραιο!! Δεν το ειχα ξαναδει..nick10 έγραψε:
Το Memomatic Γιάννη ήταν το "Bell-matic" ή αν θέλεις το "Memovox" της Omega και το πλεονέκτημα του έναντι αυτων, ήταν ότι μπορούσες να ρυθμίσεις την ώρα της ειδοποίησης με ακρίβεια λεπτού, αφού ρύθμιζες ξεχωριστά την ώρα και τα λεπτάgiannistissot έγραψε:Πολυ ωραιο!! Δεν το ειχα ξαναδει..
Πραγματικα δεν το ηξερα! Ευχαριστω..nick10 έγραψε:Το Memomatic Γιάννη ήταν το "Bell-matic" ή αν θέλεις το "Memovox" της Omega και το πλεονέκτημα του έναντι αυτων, ήταν ότι μπορούσες να ρυθμίσεις την ώρα της ειδοποίησης με ακρίβεια λεπτού, αφού ρύθμιζες ξεχωριστά την ώρα και τα λεπτάgiannistissot έγραψε:Πολυ ωραιο!! Δεν το ειχα ξαναδει..
nick10 έγραψε:
μπραβο Νικοnick10 έγραψε:Να σας ενημερώσω ότι απεκατέστησα όσες φωτογραφίες μπορούσα από αυτές που χάθηκαν στα παλιότερα μηνύματα, οπότε μπορείτε να εντρυφήσετε στο παρελθόν πιο εύκολα
Χρυσό ή επίχρυσο(gold-capped); Ότι και να είναι, είναι πολύ ωραίο να το χαίρεσαιalexandros2282 έγραψε:nick10 έγραψε:
Έχω και εγώ το αδερφάκι του σε χρυσό! Ρολογαρα !
ωραιοτατο Αλεξανδρε να μας το δειχνεις συχνα ... και καλωσορησες στο φορουμ μαςalexandros2282 έγραψε:nick10 έγραψε:
Έχω και εγώ το αδερφάκι του σε χρυσό! Ρολογαρα !