'Ως γνωστόν λεφτά πλέον... δεν υπάρχουν! Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι ιαπωνικές εταιρίες που μας επιτρέπουν με λίγα χρήματα να αγοράζουμε σχετικά αξιόλογα ρολόγια. Σήμερα λοιπόν ήρθε το παρακάτω το οποίο αγοράστηκε για τη σύζυγο που είναι λάτρης των μαύρων ρολογιών κ έχει ήδη δυο. Citizen Eco-Drive λοιπόν κ τέλος οι αλλαγές μπαταρίας ( αλλά κ το κούρδισμα κ η ρύθμιση κάθε φορά που χρειάζεται να φορεθεί ). Μαύρο με πορτοκαλί δείκτες κ ενδείξεις, ημέρα κ ημερομηνία, απλό κ με σχεδίαση που μου θυμίζει λίγο Bell & Ross.
Καρπίσια στο χέρι μου.
Ε ρε γλέντια μόλις το δει...
These users thanked the author pugman for the post (total 2):
pugman έγραψε:'Ως γνωστόν λεφτά πλέον... δεν υπάρχουν! Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι ιαπωνικές εταιρίες που μας επιτρέπουν με λίγα χρήματα να αγοράζουμε σχετικά αξιόλογα ρολόγια. Σήμερα λοιπόν ήρθε το παρακάτω το οποίο αγοράστηκε για τη σύζυγο που είναι λάτρης των μαύρων ρολογιών κ έχει ήδη δυο. Citizen Eco-Drive λοιπόν κ τέλος οι αλλαγές μπαταρίας ( αλλά κ το κούρδισμα κ η ρύθμιση κάθε φορά που χρειάζεται να φορεθεί ). Μαύρο με πορτοκαλί δείκτες κ ενδείξεις, ημέρα κ ημερομηνία, απλό κ με σχεδίαση που μου θυμίζει λίγο Bell & Ross.
Καρπίσια στο χέρι μου.
Ε ρε γλέντια μόλις το δει...
Πολύ ωραίο Citizen Αντώνη Σίγουρα είναι πολύ καλό δώρο για τη σύζυγο