ggli έγραψε:Θα πρόσθετα κι άλλο ένα ερώτημα , ποτέ θεωρείτε μια αναβίωση πετυχημένη;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα καινούρια αναφέρεσαι σαν αναβίωση?Με ποια αφορμή κάνεις αυτή την ερώτηση?
Με αφορμή την κουβέντα που έχει ανοίξει για τα νέα αυτά μοντέλα , και δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες , με μεγαλύτερο παράδειγμα την longines, έχουν επιδοθεί σε αναβίωση παλιών μοντέλων .
Επίσης ένα άλλο ερώτημα εινσι ποια ανάγκη έχει οδηγήσει τις εταιρείες σε αυτές τις αναβιώσεις.
Κατ' αρχάς τα navi 8 δεν είναι κάποια αναβίωση...είναι μια νέα σειρά που απλώς έχει δανιστεί στοιχεία από το παρελθόν για να έχει το dna της εταιρείας.Τώρα για ποιο λόγο γίνονται γενικά οι αναβιώσεις, είναι ανάλογα την εταιρεία και άλλοι οι λόγοι,πάντως σιγουρα αν μια εταιρεία δικαιουται να κάνει αυτή είναι η Breitling με το παρελθόν που έχει.
Συμφωνω! Οπως και αυτα... που σημειωτεον τα ποσταρε η επισημη Β στο λογαριασμο της στο ινσταγκραμ... με οτι κι αν σημαινει αυτο...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να δούμε τι θα σημαίνει, μακάρι κάτι καλό, γιατί, όπως έχουμε ξανασυζητήσει, τα πρώτα δείγματα ήταν λίγο απογοητευτικά, ας ελπίσουμε ότι είναι μέχρι να βρουν το ρυθμό τους...
Τι να σημαίνει? Εχουμε πει από καιρό πως από τότε που ανέλαβε ο Κερν η b θα κάνει μεγάλη στροφή στο παρελθόν της και αυτό προωθεί εδώ και καιρό στα social media...Τα δε καινούρια μοντέλα τα βρίσκω εξαιρετικά και καλύπτουν πολύ ωραία ένα κενό που υπήρχε στον κατάλογο της.
Αληθεια,Μάρκο,Γιάννη...εκτός των navitimer και των soh ,ενδεχομένως ,ποια μοντέλα που παρουσίασε η breitling τα τελευταία 15 χρόνια θεωρείτε πιο ωραία από τα καινούρια?
Argo98 έγραψε:Το transocean είναι εξαιρετικό αλλά φουλ γυαλισμένο που δεν αρέσει σε πολλούς και σίγουρα με τεράστιες lug to lug διαστάσεις που χαλάνε όλη την αρμονία του ρολογιού ,εξίσου όμορφο και το chronoliner αλλά δυστυχώς μόνο 46mm οπότε τα navi 8 τα θεωρω πιο ωραία από αυτά,άρα πως θεωρείτε απογοητευτικό το ξεκινημα Κερν όταν με το καλημέρα έβγαλε κάτι πιο όμορφο από ό,τι έχουν βγάλει εδώ και τόσα χρόνια..
Δεν ειπα καπου οτι ειναι απογοητευτικο το ξεκινημα Κερν, ισα ισα θεωρω οτι κινειται στη σωστη κατευθυνση με οσα βλεπω ως τωρα...
απλα τα πρωτα δειγματα δηλαδη τα εν λογω ρολογια αισθητικα δε με ενθουσιασαν και δε μου αρεσαν και τοσο..
Οπως εγραψα παλι ειμαι σιγουρος οτι αυτα που θα ακολουθησουν θα ειναι πολυ καλυτερα.
Θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα ίσως να μην είναι δείγμα Κερν, να είχαν αποφασιστεί πιο πριν.
Argo98 έγραψε:Το transocean είναι εξαιρετικό αλλά φουλ γυαλισμένο που δεν αρέσει σε πολλούς και σίγουρα με τεράστιες lug to lug διαστάσεις που χαλάνε όλη την αρμονία του ρολογιού ,εξίσου όμορφο και το chronoliner αλλά δυστυχώς μόνο 46mm οπότε τα navi 8 τα θεωρω πιο ωραία από αυτά,άρα πως θεωρείτε απογοητευτικό το ξεκινημα Κερν όταν με το καλημέρα έβγαλε κάτι πιο όμορφο από ό,τι έχουν βγάλει εδώ και τόσα χρόνια..
Δεν ειπα καπου οτι ειναι απογοητευτικο το ξεκινημα Κερν, ισα ισα θεωρω οτι κινειται στη σωστη κατευθυνση με οσα βλεπω ως τωρα...
απλα τα πρωτα δειγματα δηλαδη τα εν λογω ρολογια αισθητικα δε με ενθουσιασαν και δε μου αρεσαν και τοσο..
Οπως εγραψα παλι ειμαι σιγουρος οτι αυτα που θα ακολουθησουν θα ειναι πολυ καλυτερα.
Θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα ίσως να μην είναι δείγμα Κερν, να είχαν αποφασιστεί πιο πριν.
Τα συγκεκριμένα είναι δείγμα Κερν και έχουν σχεδιαστεί με βάση τις συμβουλες δυο ειδικών και συλλεκτών της Β του Fred και του Rene.
Για εμένα είναι απλά όμορφα. περίμενα σχεδιαστικά κάτι πιο δυναμικό.
Ισως θα πρέπει να δουμε στην Βασιλεία τι θα παρουσιασει ωστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα της αναβίωσης της Β και πως θα δένουν τα συγκεκριμένα με όλο τον κατάλογο.
These users thanked the author Elio5 for the post (total 2):