Τελικά το μπλε είναι πολύ της μόδας.gkblues έγραψε:
Think Different
Όμορφα ρολόγια. Ζαχάρωνα ένα παρόμοιο DeVille αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω πίσω.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Τελικά το μπλε είναι πολύ της μόδας.gkblues έγραψε:
Think Different
Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η φωτό αλλά αυτό το ρολόι είναι το χειρότερο που εχω δει ποτέ...πιο άκυρο δεν γίνεται...Argo98 έγραψε:H.Moser & Cie the swiss icons watch
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
georgehh1982 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η φωτό αλλά αυτό το ρολόι είναι το χειρότερο που εχω δει ποτέ...πιο άκυρο δεν γίνεται...Argo98 έγραψε:H.Moser & Cie the swiss icons watch
Ναι ειναι πραγματικο το ρολοι θα παρουσιαστει τωρα στην εκθεση... και αθλιο και για μενα!Svl έγραψε:georgehh1982 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η φωτό αλλά αυτό το ρολόι είναι το χειρότερο που εχω δει ποτέ...πιο άκυρο δεν γίνεται...Argo98 έγραψε:H.Moser & Cie the swiss icons watch
Για να το ανεβάσει ο Βασίλης θα έχει βάση.
Πράγματι, αναφέρεται ως μοναδικό κομμάτι που θα δημοπρατηθεί μετά την Sihh 2018.
Η παρουσίαση του ρολογιού συνοδεύεται και με δήλωση του CEO της Moser που φαίνεται αρκετά προκλητική (όπως άλλωστε το συνηθίζει).
"Many brands, even historical ones, create and produce nothing but substitute substance with artificial hype to stay relevant. Reinforcing their efforts with prestigious events and paying ambassadors who have no links to watchmaking; these tactics are just artifice that serve as smoke and mirrors. It's all about who has the longest history, the most famous celebrity ambassador, or influencer with the most followers. Their efforts are in vain, the essential lies elsewhere: with the product."
https://www.hodinkee.com/articles/h-mos ... ntroducing" onclick="window.open(this.href);return false;
γιατι παιδια το βρισκεται αθλιο ? βλεπω ενα ρολοι το οποιο συνδυαζει διαφορων εταιρειων και μοντελων στοιχεια ...ΑΡ, Rolex, tourbillon , Seiko !! κλπ πιστευω οτι ναι μεν προκαλει αλλα εχει και το κατι τις τουgiannistissot έγραψε:Ναι ειναι πραγματικο το ρολοι θα παρουσιαστει τωρα στην εκθεση... και αθλιο και για μενα!Svl έγραψε:georgehh1982 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η φωτό αλλά αυτό το ρολόι είναι το χειρότερο που εχω δει ποτέ...πιο άκυρο δεν γίνεται...Argo98 έγραψε:H.Moser & Cie the swiss icons watch
Πράγματι, αναφέρεται ως μοναδικό κομμάτι που θα δημοπρατηθεί μετά την Sihh 2018.
Η παρουσίαση του ρολογιού συνοδεύεται και με δήλωση του CEO της Moser που φαίνεται αρκετά προκλητική (όπως άλλωστε το συνηθίζει).
"Many brands, even historical ones, create and produce nothing but substitute substance with artificial hype to stay relevant. Reinforcing their efforts with prestigious events and paying ambassadors who have no links to watchmaking; these tactics are just artifice that serve as smoke and mirrors. It's all about who has the longest history, the most famous celebrity ambassador, or influencer with the most followers. Their efforts are in vain, the essential lies elsewhere: with the product."
https://www.hodinkee.com/articles/h-mos ... ntroducing" onclick="window.open(this.href);return false;
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+Πανεράι, Hublot (κάσα+βίδες), Cartier (ζαφείρι στην κορώνα), κλπ.Megalos έγραψε: ...βλεπω ενα ρολοι το οποιο συνδυαζει διαφορων εταιρειων και μοντελων στοιχεια ...ΑΡ, Rolex, tourbillon , Seiko...
Στοιχεία καντράν και προστασία κορώνας ΠανεράιSvl έγραψε:georgehh1982 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η φωτό αλλά αυτό το ρολόι είναι το χειρότερο που εχω δει ποτέ...πιο άκυρο δεν γίνεται...Argo98 έγραψε:H.Moser & Cie the swiss icons watch