Τίποτα Μάριε, νάσαι καλά!!marios_ch έγραψε:Αν με κάλυψες φίλε??? Απόλυτα... Καλοφόρετο και πάλι, εγώ όμως είμαι in love με το x-wind με το άσπρο καντράν και τις κόκκινες λεπτομέρειες...!!!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες....!!!! (εκτός θέματος: ξέρει κανείς τι έγινε με τον συγκεκριμένο πωλητή South-Devon-Watches??? Δεν βγάζει τίποτα στην σελίδα του... Αρχισα να ανησυχώ μιας και τον ειχα υποψήφιο....!!!! )
Ο John Richardson (South Devon Watches) λείπει διακοπές από 24/8 μέχρι αρχές Οκτωβρίου, παρακαλώ!! Και το 'κλεισε το "μαγαζί"......
Ευχαριστώ πολύ Κώστα μου, αλλά ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!!Megalos έγραψε:Ηλια καλοριζικο και καλοφορετο και αυτο το νεο αποκτημα
νοιωθω τελειως ανημπορος να σε παρακολουθησω πλεον στις αγορες σου.. εγινες σηφουνας
αληθεια πως το ''περασες'' και αυτο στην συμβια.. << ηταν δωρο με το Tissot αγαπη μου>>
Εγώ παίρνω "κοκκαλάκια" τραγανιστά και νόστιμα, δεν λέω, με λίγο "τσι-τσι" πάνω τους, αλλά εσύ φίλε μου παίρνεις....... "φιλέτα"!!
Φιλικά Ηλίας
ΥΓ: Δυστυχώς τα ρολόγια δεν είναι.....πίτσες, στις 3 η μία δώρο!! Ήρθαν μαζί στο ίδιο πακέτο, οπότε το σοκ ήταν διπλό και ισχυρό, αλλά.... ένα!! Και για μεγάλη μου τύχη της άρεσε το Tissot, οπότε το Hamilton πέρασε στο....ψιλοντούκου!!