Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
Αυτά είναι.... Πανέμορφοgep έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, χαίρομαι που σας αρέσει. Αστεία αστεία γύρω στα 30 χρόνια στην κατοχή μου.nick10 έγραψε:Αυτά είναι.... Πανέμορφοgep έγραψε:
_batman_ έγραψε:Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
gep έγραψε:_batman_ έγραψε:Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
gep έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά, χαίρομαι που σας αρέσει. Αστεία αστεία γύρω στα 30 χρόνια στην κατοχή μου.nick10 έγραψε:Αυτά είναι.... Πανέμορφοgep έγραψε:
Και μία δεύτερη από άλλη γωνία.
Όχι για να το φορέσω για να υπάρχει... συν ότι μερικά που έχει είναι τρομερό δώρο για τη μάνα μου λόγω μεγέθουςcaptain έγραψε:gep έγραψε:_batman_ έγραψε:Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
Μητσαρα τι δουλειά εχεις εσυ με τετοια ρολογια ....;;;;
Θέλεις αλλα 20 χρόνια ακομα για να το φορέσεις αυτο ....
Θα μπορέσεις να έρθεις στην συνάντηση αύριο;_batman_ έγραψε:Όχι για να το φορέσω για να υπάρχει... συν ότι μερικά που έχει είναι τρομερό δώρο για τη μάνα μου λόγω μεγέθουςcaptain έγραψε:gep έγραψε:_batman_ έγραψε:Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
Μητςαρα Τι δουλειά εχεις εσυ με τετοια ρολογια ....;;;;
Σχολαω 5 και μισή και λέω να έρθω κατευθείαν για να πάρω το ημερολόγιο και να φύγω γιατί 7 παρά πρέπει να είμαι στη σχολή για να παρουσιάσω μια εργασία μου!gep έγραψε:Θα μπορέσεις να έρθεις στην συνάντηση αύριο;_batman_ έγραψε:Όχι για να το φορέσω για να υπάρχει... συν ότι μερικά που έχει είναι τρομερό δώρο για τη μάνα μου λόγω μεγέθουςcaptain έγραψε:gep έγραψε:_batman_ έγραψε:Γιώργο αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις κάποιο ρόλοι σου πρώτα εδώ θα το πεις έτσιgep έγραψε:
Μητσαρα τι δουλειά εχεις εσυ με τετοια ρολογια ....;;;;