Ευχαριστώ Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!gep έγραψε:Πολύ καλοί και αξιόπιστοι μηχανισμοί, κλώνοι Cortebert της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το δικό μου
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ευχαριστώ Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!gep έγραψε:Πολύ καλοί και αξιόπιστοι μηχανισμοί, κλώνοι Cortebert της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το δικό μου
Παρακαλώ!gep έγραψε:Ευχαριστώ Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!gep έγραψε:Πολύ καλοί και αξιόπιστοι μηχανισμοί, κλώνοι Cortebert της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το δικό μου
ευχαριστω Σπυρο ...σιγουρα ειναι πολυ ομορφο το συγκεκριμενο παντωςSvl έγραψε:Δεν γνωρίζω καλά Δημήτρη._batman_ έγραψε: Τσέπης είναι που στην ουσία μπαίνουν σε κινέζικες κάσες για να γίνουν χειρός! Σε μερικά αλλάζουν λίγο την κορώνα και ίσως τους δείκτες... Σωστά Σπύρο;
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Τα τελευταία χρόνια μάλλον γίνεται όπως λες.
Πάντως, το συγκεκριμένο αναφέρεται ως ρολόι του 1963.
δεν εχεις αφησει τιποτα που να μην το εχεις φιλε Γιωργοgep έγραψε:Ευχαριστώ Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!gep έγραψε:Πολύ καλοί και αξιόπιστοι μηχανισμοί, κλώνοι Cortebert της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το δικό μου
Όχι όλα Κώστα.Megalos έγραψε:δεν εχεις αφησει τιποτα που να μην το εχεις φιλε Γιωργοgep έγραψε:Ευχαριστώ Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!gep έγραψε:Πολύ καλοί και αξιόπιστοι μηχανισμοί, κλώνοι Cortebert της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Το δικό μου
Ενδιαφέρον link για τα Molnija τσέπης.Megalos έγραψε:ευχαριστω Σπυρο ...σιγουρα ειναι πολυ ομορφο το συγκεκριμενο παντωςSvl έγραψε:Δεν γνωρίζω καλά Δημήτρη._batman_ έγραψε: Τσέπης είναι που στην ουσία μπαίνουν σε κινέζικες κάσες για να γίνουν χειρός! Σε μερικά αλλάζουν λίγο την κορώνα και ίσως τους δείκτες... Σωστά Σπύρο;
μια χαρα δουλευει το λινκ ...και πολυ ενδιαφερον μαλισταgep έγραψε:Ενδιαφέρον link για τα Molnija τσέπης.Megalos έγραψε:ευχαριστω Σπυρο ...σιγουρα ειναι πολυ ομορφο το συγκεκριμενο παντωςSvl έγραψε:Δεν γνωρίζω καλά Δημήτρη._batman_ έγραψε: Τσέπης είναι που στην ουσία μπαίνουν σε κινέζικες κάσες για να γίνουν χειρός! Σε μερικά αλλάζουν λίγο την κορώνα και ίσως τους δείκτες... Σωστά Σπύρο;
Ελπίζω να δουλεύει
http://linuxfocus.org/~guido/molnija-pocket-watch/" onclick="window.open(this.href);return false;
ομορφο Vostok συγχρονης εμφανισης .... το πηρες Βαγγελη ?IronHawk έγραψε:Vostok Amphibia 2426.01/080493