Μα πως να μη μου αρεσει; εξαιρετικο! Στα παλια τισσο λατρευω αυτο το λογοτυπο με την καλλιγραφικη γραμματοσειρα.Megalos έγραψε:εξαιρετικο !! Γιαννη σου αρεσει ?nick10 έγραψε:
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα πως να μη μου αρεσει; εξαιρετικο! Στα παλια τισσο λατρευω αυτο το λογοτυπο με την καλλιγραφικη γραμματοσειρα.Megalos έγραψε:εξαιρετικο !! Γιαννη σου αρεσει ?nick10 έγραψε:
Καλησπέρα Νίκο, νομίζω ότι η κάσα στο συγκεκριμένο δεν είναι της Jaeger, σωστά;nick10 έγραψε:
Να σε πω Γιώργο την αλήθεια δεν ξέρω. Τη φωτογραφία τη βρήκα από ξένο φορουμ(omegaforums.net) στο αντίστοιχο "Σήμερα φοράμε" θέμα του και δεν είχε λεπτομέρειες για το ρολόι. Γιατί λες ότι η κάσα δεν είναι της Jaeger;gep έγραψε:Καλησπέρα Νίκο, νομίζω ότι η κάσα στο συγκεκριμένο δεν είναι της Jaeger, σωστά;nick10 έγραψε:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Αν δεν κάνω λάθος το είδα στο eBay πριν από κανένα μήνα και ο πωλητής το ανέφερε στην περιγραφή. Και αν θυμάμαι καλά ήταν από Ελλάδα και συγκεκριμένα από τις Κυκλάδες.nick10 έγραψε:Να σε πω Γιώργο την αλήθεια δεν ξέρω. Τη φωτογραφία τη βρήκα από ξένο φορουμ(omegaforums.net) στο αντίστοιχο "Σήμερα φοράμε" θέμα του και δεν είχε λεπτομέρειες για το ρολόι. Γιατί λες ότι η κάσα δεν είναι της Jaeger;gep έγραψε:Καλησπέρα Νίκο, νομίζω ότι η κάσα στο συγκεκριμένο δεν είναι της Jaeger, σωστά;nick10 έγραψε:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Κώστα κατ' αρχάς δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν είμαι σωστός, ο πωλητής ανέφερε μονο ότι είναι recased χωρίς άλλες πληροφορίες για την κάσα.Megalos έγραψε:Γιωργο αν δεν ειναι της Jaeger ποιανου ειναι η κασα ?