Γεια σου αγαπητέ φίλε (και ξάδελφε) Ιδομενέα! Ebay στη Γερμανία έχει κάποια μαγαζιά με G σε τιμές πολύ κοντά σε αυτές από Άπω Ανατολή. Η ποικιλία δεν είναι αντίστοιχη βέβαια. Αλλιώς στα γνωστά με επιβάρυνση το τελωνείο, που δεν είναι τραγικό πιστεύω, πάλι είναι πιο χαμηλά από τις τιμές εδώ. Παλαιότερα σε χρέωναν ότι τους ερχόταν στο μυαλό, τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα πιστεύω, σχεδόν πάντα πληρώνεις, αλλά πιο λογικά ποσά από παλιά. Έχει καθυστέρηση όμως και στην παράδοση.ACIDBLACK έγραψε:Mετα απο 5 χρονια περιπετειες(κανονικες οχι desk diving) το πιστο μου GSHOCK king G παρεδωσε πνευμα...η ελληνικη αντιπροσωπια ζηταει 40 ευρω για το λουρακι...lug adapters δεν βρισκω και δεν εχω χρονο να ψαξω ,μιας και φευγω σε deployment ριξτε καμμια ιδεα που μπορω να βρω CASIO GSHOCK-SUUNTO CORE κτλ ....μηχανικα ρολογια αποκλειονται εχω σακατεψει ηδη δυο τρωμε φουλ τελωνειο μαθαινω ? ... ... πολλοι απο εσας δεν με ξερουν αλλα αν δειτε πανω απανω ....εγω το ξεκινησα το ποστ ..πρωτου αλλαξω καρριερα και με φανε τα ταξιδια....ευχαριστω!
Ήθελα να σου στείλω ένα χαιρετισμό από εδώ. Να είσαι καλά! Καλά ταξίδια! Ελπίζω κάποιος φίλος να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο!