Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Συγγνωμη Γιώργο αλλά λαθος καταλαβες..Με αφορμή το Cartier basculant που η κασα περιστρέφεται κατι ανάλογο με το jlc Reverso εκανε την αναφορά οτι οι δυο τους ηταν φίλοι και δούλευαν μαζι σε διαφορα πατέντες..Δε γινεται απολύτως καμια αναφορά στη καλιμπρα του ρολογιου αλλά στο μηχανισμό περιστροφής της κάσας!gep έγραψε:Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Μπορεί να κάνω λάθοςArgo98 έγραψε:Συγγνωμη Γιώργο αλλά λαθος καταλαβες..Με αφορμή το Cartier basculant που η κασα περιστρέφεται κατι ανάλογο με το jlc Reverso εκανε την αναφορά οτι οι δυο τους ηταν φίλοι και δούλευαν μαζι σε διαφορα πατέντες..Δε γινεται απολύτως καμια αναφορά στη καλιμπρα του ρολογιου αλλά στο μηχανισμό περιστροφής της κάσας!gep έγραψε:Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Μπορεί να γίνεται και αναφορά για της μηχανές της jlc που φορούσαν τα Καρτιέ όπως ανέφερε και ο Γιαννης και εγώ απλως να μη το βλεπω.. και να κανω εγω λαθος.gep έγραψε:Μπορεί να κάνω λάθοςArgo98 έγραψε:Συγγνωμη Γιώργο αλλά λαθος καταλαβες..Με αφορμή το Cartier basculant που η κασα περιστρέφεται κατι ανάλογο με το jlc Reverso εκανε την αναφορά οτι οι δυο τους ηταν φίλοι και δούλευαν μαζι σε διαφορα πατέντες..Δε γινεται απολύτως καμια αναφορά στη καλιμπρα του ρολογιου αλλά στο μηχανισμό περιστροφής της κάσας!gep έγραψε:Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Απόκομμα απόgep έγραψε:Μπορεί να κάνω λάθοςArgo98 έγραψε:Συγγνωμη Γιώργο αλλά λαθος καταλαβες..Με αφορμή το Cartier basculant που η κασα περιστρέφεται κατι ανάλογο με το jlc Reverso εκανε την αναφορά οτι οι δυο τους ηταν φίλοι και δούλευαν μαζι σε διαφορα πατέντες..Δε γινεται απολύτως καμια αναφορά στη καλιμπρα του ρολογιου αλλά στο μηχανισμό περιστροφής της κάσας!gep έγραψε:Εγώ αυτό κατάλαβα με την αναφορά στην JLC, δεν τα λέμε όλα πάντα ανοιχτάArgo98 έγραψε:Μα στο συγκεκριμένο βίντεο δε γινεται καμια αναφορά οτι φορούσε μηχανή της jlc..
Τα γαλλικά μου δεν είναι τόσο καλά με τα αγγλικά μου, ακούγοντας την αναφορά στην JLC το μυαλό μου πήγε εκεί.Argo98 έγραψε:Γιώργο δεν καταλαβα αν από αυτό που πόσταρες αναφέρεσαι σε μηχανές που φόραγαν τα Καρτιέ και ηταν της jlc αλλά δε συζηταμε αυτό..τουλαχιστον οχι εγω..Οτι η jlc ειναι καλιμπρομανα ειναι γνωστό..οτι τα Καρτιέ λόγω της φύσης της δουλειάς του Λουις Καρτιέ ειχαν έφεση στο design ειναι γνωστό ,δεν υπαρχει λογος αντιπαράθεσης γι αυτα ...
Σου λεει ο Γιαννης εκει που γινεται αναφορά για τις μηχανές της jlc και εσυ συμφώνησες μαζι του ενώ δε γινεται καμία αναφορά στο συγκεκριμενο βίντεο για μηχανές της jlc, πως να το κάνουμε.....Αν εχει φορέσει η Καρτιέ μηχανές ζεζέ ή το ποσο ρολογομανα ειναι η ζεζέ σε σχεση με τη Καρτιέ ειναι αλλη συζητηση αλλά δε γινεται καμια αναφορά στο συγκεκριμενο βίντεο γι αυτα τα θέματα..
Δεν πειράζει, οι συζητήσεις κάνουν καλό.Argo98 έγραψε:Μα επειδη καταλαβα οτι με το που ακούσατε τις λέξεις mechanism και jaeger στην ιδια πρόταση το μυαλό σας πηγε αμέσως στις καλίμπρες και γι αυτο έσπευσα να διευκρινίσω οτι η αναφορά ειχε να κανει για το μηχανισμό της κάσας .Δεν περίμενα οτι θα γινει τόση συζητηση..