Τι άλλο να ζητήσει κανείς;nick10 έγραψε:
Αυτό θα μπορούσε να είναι και το μοναδικό μου.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Τι άλλο να ζητήσει κανείς;nick10 έγραψε:
Εμένα το μοναδικό μου θα ήταν αυτό μάλλον:gep έγραψε:Τι άλλο να ζητήσει κανείς;nick10 έγραψε:
Τώρα ξέρω από που εμπνεύστηκε η Vacheron τα Patrimony και η JLC τα Ultra thin...nick10 έγραψε:Εμένα το μοναδικό μου θα ήταν αυτό μάλλον:gep έγραψε:Τι άλλο να ζητήσει κανείς;nick10 έγραψε:
Δες για τι ποιότητα μιλάμε
Πραγματικα μοναδικο! Και απιστευτη ποιοτητα απ οτι φαινεται... τι να λεμε ηταν κορυφαια εταιρεια η λονζιν..nick10 έγραψε:Εμένα το μοναδικό μου θα ήταν αυτό μάλλον:gep έγραψε:Τι άλλο να ζητήσει κανείς;nick10 έγραψε:
Δες για τι ποιότητα μιλάμε
Κώστα ο μηχανισμός του είναι ο Longines 14.68z και είναι της δεκαετίας του 50Megalos έγραψε:απιστευτα ομορφο αυτο το τελευταιο Νικο ... πραγματικα εξαιρετικο
τι χρονολογιας ειναι και ποιος ειναι ο μηχανισμος του ?
απιστευτο Νικο ... του 1950 τετοιο ομορφο ρολοι ... ευγε στην Longines και παλιnick10 έγραψε:Κώστα ο μηχανισμός του είναι ο Longines 14.68z και είναι της δεκαετίας του 50Megalos έγραψε:απιστευτα ομορφο αυτο το τελευταιο Νικο ... πραγματικα εξαιρετικο
τι χρονολογιας ειναι και ποιος ειναι ο μηχανισμος του ?
πολυ ομορφο και ιδιαιτερο ρολοι ... οπως ειχε πει και ο Γιαννης με την ημερομηνια στο 12nick10 έγραψε: