ROLEX

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
merlon
Δημοσιεύσεις: 765
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 23, 2015 8:26 pm
Has thanked: 14 times
Been thanked: 957 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από merlon »

videaki που τσιμπησα απο το you tube. πολυ γελιο !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
These users thanked the author merlon for the post:
Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:48 pm)
Rating: 7.69%
Argo98
Breitling specialist
Δημοσιεύσεις: 3272
Εγγραφή: Τετ Οκτ 05, 2011 3:11 pm
Has thanked: 2116 times
Been thanked: 4342 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από Argo98 »

Γιώργο στο πράσινο sub <<limited>> δεν το κανει το χρώμα του bezel αλλά ο περιορισμένος αριθμος παραγωγής .Για τις τιμές που εχει σα μεταχειρισμένο το συγκεκριμενο ή αυτα που αναφέρει ο Δημήτρης είναι καθαρα θέμα προσφοράς και ζήτησης όπου 100% θα συμφωνήσω με όποιον αναρωτηθεί γιατι να εχουν τόση ζήτηση..
Σε σχέση με αυτο που ειπες Γιώργο για ρολογια τυπου overseas για μοναδικά ή το glashutte που πόσταρες (αν και πήγες κι έβαλες το πιο ρολεξοειδες glashutte που υπαρχει.. :smile: ...σε πειράζω ) επισης θα συμφωνήσω 100% ..Κι εγω παρά το οτι ειπα ,αν επρεπε να μείνω μονο με ενα ρόλο μάλλον καποιο breitling θα επέλεγα ή iwc διοτι ειναι εταιρείες που με εξιτάρει πολύ περισσότερο η κατοχή τους αλλά αυτο ειναι υποκειμενικό .. εξακολουθώ να πιστευω πως αντικειμενικα η ρολεξ στη συγκεκριμένη κατηγορία προσφέρει το πιο <<τόσο ,όσο>> πακετο χρειάζεται συνδυάζοντας άνεση,χαρακτήρα,στυλ ,τιμη,μεταπώληση,μηχανή,αξιοπιστία,πρεστιζ,αναγνωρισιμότητα κτλπ και αυτό το ανέφερα προχωρώντας τη σκέψη μου οταν ανέφερες οτι τα θεωρείς υπερκοστολογημένα διότι σε ενα χώρο εξ ορισμού με υπερκοστολογημενα προϊόντα τα ρολεξ θα έλεγα οτι τα αξιζουν τα λεφτα τους..
These users thanked the author Argo98 for the post:
Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:50 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
captain
Δημοσιεύσεις: 7884
Εγγραφή: Παρ Σεπ 06, 2013 10:42 pm
Τοποθεσία: Νότιο Μπραχαμι
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από captain »

παιδιά ρολόγια καλά και όμορφα υπάρχουν ....

στα γρήγορα μερικά που μου έρχονται :cheer:


αυτό ειναι ένα ρολόι που τα κάνει όλα ... όπως ειναι ένα σαμπ ..... με κασομα και μπρασελε θεϊκά όμορφα...... και με τιμή κάτω από 5Κ .... :rose :rose :rose :rose



Εικόνα


Εικόνα


επίσης μερικά ακομα ρολόγια που τα κάνουν όλα ..... και με τιμή στα 5Κ :-) :-) :-) :-)


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα
gep
Δημοσιεύσεις: 2960
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 1:11 am
Has thanked: 5923 times
Been thanked: 4080 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από gep »

Argo98 έγραψε:Γιώργο στο πράσινο sub <<limited>> δεν το κανει το χρώμα του bezel αλλά ο περιορισμένος αριθμος παραγωγής .Για τις τιμές που εχει σα μεταχειρισμένο το συγκεκριμενο ή αυτα που αναφέρει ο Δημήτρης είναι καθαρα θέμα προσφοράς και ζήτησης όπου 100% θα συμφωνήσω με όποιον αναρωτηθεί γιατι να εχουν τόση ζήτηση..
Σε σχέση με αυτο που ειπες Γιώργο για ρολογια τυπου overseas για μοναδικά ή το glashutte που πόσταρες (αν και πηγές κι έβαλες το πιο ρολεξοειδες glashutte που υπαρχει.. Εικόνα ...σε πειράζω ) επισης θα συμφωνήσω 100% ..Κι εγω παρά το οτι ειπα ,αν επρεπε να μείνω μονο με ενα ρόλο μάλλον καποιο breitling θα επέλεγα ή iwc διοτι ειναι εταιρείες που με εξιτάρει πολύ περισσότερο η κατοχή τους αλλά αυτο ειναι υποκειμενικό .. εξακολουθώ να πιστευω πως αντικειμενικα η ρολεξ στη συγκεκριμένη κατηγορία προσφέρει το πιο <<τόσο ,όσο>> πακετο χρειάζεται συνδυάζοντας άνεση,χαρακτήρα,στυλ ,τιμη,μεταπώληση,μηχανή,αξιοπιστία,πρεστιζ,αναγνωρισιμότητα κτλπ και αυτό το ανέφερα προχωρώντας τη σκέψη μου οταν ανέφερες οτι τα θεωρείς υπερκοστολογημένα διότι σε ενα χώρο εξ ορισμού με υπερκοστολογημενα προϊόντα τα ρολεξ θα έλεγα οτι τα αξιζουν τα λεφτα τους..
Για το πράσινο, αυτό ακριβώς ήθελα να πω, εκτός και αν παρανόησα. Το βγάζουμε σε περιορισμένο αριθμό και όλοι θέλουν ένα. Καμμία υποθέτω μηχανική διαφορά απο την μαύρη στεφάνη. Γρήγορα κέρδη χωρίς κόπο. Ντροπή;
Είμαι σε εναν ρολογά, ονόματα δεν λέμε, για ενα παλιό Σικούρα με την 7733 που αγόρασα με την εσωτερική κλίμακα του χρονομέτρου να λείπει που βρήκα χρόνια μετά στο εΒαυ για να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.
Φωτό πριν και μετά, στο τέλος του κειμένου.
Δίπλα μου κύριος με μαύρο R και στο χέρι μία πράσινη στεφάνη (δεν ξέρω που την βρήκε) και ζητούσε από τον μάστορα να του βγάλει την μαύρη και να του φορέσει την πράσινη.
Με λίγα λόγια να μετατρέψει το αυθεντικό του R σε μαϊμού.
Θεέ και Κύριε...

Όσο για το ρολεξοειδές, είναι καταδυτικό 20ΑΤΜ, με βιδωτή κορώνα και περιστρεφόμενη στεφάνη. Δεν ξέρω αν μοιάζει με Ρόλεξ ή αν τα Ρόλεξ μοιάζουν με καταδυτικά. (Την είπα πάλι την κακία μου). Αθεράπευτος, συμπαθάτε με. :)

Για μεταπώληση καμμία διαφωνία. Πιό καλά να αγοράζεις Ρόλεξ παρά να βάζεις τα λεφτά σου στην τράπεζα. Από οικονομικής άποψης αχτύπητα με μεγάλη διαφορά.


ΕικόναΕικόνα

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
These users thanked the author gep for the post:
Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:52 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Δημοσιεύσεις: 12530
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 16, 2009 6:19 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο, Κρήτης
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5168 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από markosgr28 »

captain έγραψε:παιδιά ρολόγια καλά και όμορφα υπάρχουν ....

στα γρήγορα μερικά που μου έρχονται :cheer:


αυτό ειναι ένα ρολόι που τα κάνει όλα ... όπως ειναι ένα σαμπ ..... με κασομα και μπρασελε θεϊκά όμορφα...... και με τιμή κάτω από 5Κ .... :rose :rose :rose :rose



Εικόνα


Εικόνα


επίσης μερικά ακομα ρολόγια που τα κάνουν όλα ..... και με τιμή στα 5Κ :-) :-) :-) :-)


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα
Όλα ωραία φίλε Δημήτρη. Ειδικά το ΑΤ μου αρέσει περισσότερο. Κρίμα για το Engineer που άλλαξε μοντέλο και το νέο είναι λίγο αδιάφορο, κατά τη γνώμη μου.
Εικόνα
Argo98
Breitling specialist
Δημοσιεύσεις: 3272
Εγγραφή: Τετ Οκτ 05, 2011 3:11 pm
Has thanked: 2116 times
Been thanked: 4342 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από Argo98 »

Δημήτρη το Ingy που πόσταρες αν πρόσεξες ηταν το,ρολοι που ανέφερα σαν ενα απο τα πιο κλασικά παραδείγματα ρολογιων αυτής της κατηγορίας απο άλλες εταιρείες και οπως ανέφερα στο επόμενο μου ποστ κι εγω θα το προτιμούσα σε σχεση με καποιο ρολεξ,,Ρολογια που μπορει να ειναι μοναδικά για καποιον υπάρχουν πολλα..άλλοι βγάζουν μια ζωη με ενα σεικο 5 για παραδειγμα..Περα ομως απο τις υποκειμενικές μας προτιμήσεις θεωρείς το ingy στο σύνολο του καλυτερο απο το explorer ii για παραδειγμα?αν ναι..πασο..Θεωρείς το at > dj 41 ?Επισης πασο αν ναι...Και στο <<ανώτερο>> δεν εννοω μονο πράγματα που μπορούμε να εκτιμήσουμε εμεις οπως μηχανές κτλπ αλλα ο μεσος αγοραστής που τον νοιαζει η αναγνωρισιμότητα ,το πρεστιζ,που να μην μπορεί να εκτιμήσει μια κασα τυπου Genta αλλα θελει την πιο εύπεπτη τυπου oyster..Εντωμεταξύ ακούγομαι σαν υπερμαχος των ρολεξ ενώ μονο αυτό δεν ειμαι,,. :BB: απλως αντιλαμβάνομαι γιατι αντικειμενικα εχουν την αποδοχή που έχουν και τα αναφερω ολα αυτα σαν απάντηση γιατι δε τα θεωρω υπερκοστολογημενα αν γινει αυτη η σούμα..Από εκει και πέρα αν το παμε ψυχρά υπολογιστικά συμφωνώ ότι ειναι υπερβολή ενα σαμπ να κανει πιο πολλα από ενα speedy 9300 ή ενα navi 01 ή τα διπλα σχεδόν απο ενα at κτλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argo98 την Τετ Νοέμ 15, 2017 9:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Argo98 for the post:
Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:55 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
captain
Δημοσιεύσεις: 7884
Εγγραφή: Παρ Σεπ 06, 2013 10:42 pm
Τοποθεσία: Νότιο Μπραχαμι
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από captain »

Argo98 έγραψε:Δημήτρη το Ingy που πόσταρες αν πρόσεξες ηταν το,ρολοι που ανέφερα σαν ενα απο τα πιο κλασικά παραδείγματα ρολογιων αυτής της κατηγορίας απο άλλες εταιρείες και οπως ανέφερα στο επόμενο μου ποστ κι εγω θα το προτιμούσα σε σχεση με καποιο ρολεξ,,Ρολογια που μπορει να ειναι μοναδικά για καποιον υπάρχουν πολλα..άλλοι βγάζουν μια ζωη με ενα σεικο 5 για παραδειγμα..Περα ομως απο τις υποκειμενικές μας προτιμήσεις θεωρείς το ingy στο σύνολο του καλυτερο απο το explorer ii για παραδειγμα?αν ναι..πασο..Θεωρείς το at > dj 41 ?Επισης πασο αν ναι...Και στο <<ανώτερο>> δεν εννοω μονο πράγματα που μπορούμε να εκτιμήσουμε εμεις οπως μηχανές κτλπ αλλα ο μεσος αγοραστής που τον νοιαζει η αναγνωρισιμότητα ,το πρεστιζ,που μπορει να μην εκτιμήσει μια κασα τυπου Genta αλλα θελει την πιο εύπεπτη τυπου oyster..Εντωμεταξύ ακούγομαι σαν υπρμαχος των ρολεξ ενώ μονο αυτό δεν ειμαι,,. :BB: απλως αντιλαμβάνομαι γιατι αντικειμενικα εχουν την αποδοχή που έχουν και τα αναφερω ολα αυτα σαν απάντηση γιατι δε τα θεωρω υπερκοστολογημενα αν γινει αυτη η σούμα..Από εκει και πέρα αν το παμε ψυχρά υπολογιστικά συμφωνώ ότι ειναι υπερβολή ενα σαμπ να κανει πιο πολλα από ενα speedy 9300 ή ενα navi 01 ή τα διπλα σχεδόν απο ενα at κτλπ
Βασίλη συμφωνούμε σε ολα .....!!!!

Οι προτάσεις που έβαλα ειναι εναλλακτικές επιλογές για κάποιον που θελει να αποφύγει για τους δικούς του λόγους τα Ρολεξ ....!!!!

Και όχι ρολογια καλυτερα απο τα ρόλεξ ....!!!!

Προσωπικά Το νέο dj41το θεωρώ το ομορφότερο και καλύτερο all rounder ρολόι που υπάρχει αυτην την στιγμή σε οποιαδήποτε εταιρεία και κατηγορία ....με καλύτερο του μόνο το royal oak που εχει τα διπλα χρήματα ....!!!
These users thanked the author captain for the post (total 2):
Argo98 (Τετ Νοέμ 15, 2017 9:21 pm) • Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:55 pm)
Rating: 15.38%
gep
Δημοσιεύσεις: 2960
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 1:11 am
Has thanked: 5923 times
Been thanked: 4080 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από gep »

captain έγραψε:
Argo98 έγραψε:Δημήτρη το Ingy που πόσταρες αν πρόσεξες ηταν το,ρολοι που ανέφερα σαν ενα απο τα πιο κλασικά παραδείγματα ρολογιων αυτής της κατηγορίας απο άλλες εταιρείες και οπως ανέφερα στο επόμενο μου ποστ κι εγω θα το προτιμούσα σε σχεση με καποιο ρολεξ,,Ρολογια που μπορει να ειναι μοναδικά για καποιον υπάρχουν πολλα..άλλοι βγάζουν μια ζωη με ενα σεικο 5 για παραδειγμα..Περα ομως απο τις υποκειμενικές μας προτιμήσεις θεωρείς το ingy στο σύνολο του καλυτερο απο το explorer ii για παραδειγμα?αν ναι..πασο..Θεωρείς το at > dj 41 ?Επισης πασο αν ναι...Και στο <<ανώτερο>> δεν εννοω μονο πράγματα που μπορούμε να εκτιμήσουμε εμεις οπως μηχανές κτλπ αλλα ο μεσος αγοραστής που τον νοιαζει η αναγνωρισιμότητα ,το πρεστιζ,που μπορει να μην εκτιμήσει μια κασα τυπου Genta αλλα θελει την πιο εύπεπτη τυπου oyster..Εντωμεταξύ ακούγομαι σαν υπρμαχος των ρολεξ ενώ μονο αυτό δεν ειμαι,,. :BB: απλως αντιλαμβάνομαι γιατι αντικειμενικα εχουν την αποδοχή που έχουν και τα αναφερω ολα αυτα σαν απάντηση γιατι δε τα θεωρω υπερκοστολογημενα αν γινει αυτη η σούμα..Από εκει και πέρα αν το παμε ψυχρά υπολογιστικά συμφωνώ ότι ειναι υπερβολή ενα σαμπ να κανει πιο πολλα από ενα speedy 9300 ή ενα navi 01 ή τα διπλα σχεδόν απο ενα at κτλπ
Βασίλη συμφωνούμε σε ολα .....!!!!

Οι προτάσεις που έβαλα ειναι εναλλακτικές επιλογές για κάποιον που θελει να αποφύγει για τους δικούς του λόγους τα Ρολεξ ....!!!!

Και όχι ρολογια καλυτερα απο τα ρόλεξ ....!!!!

Προσωπικά Το νέο dj41το θεωρώ το ομορφότερο και καλύτερο all rounder ρολόι που υπάρχει αυτην την στιγμή σε οποιαδήποτε εταιρεία και κατηγορία ....με καλύτερο του μόνο το royal oak που εχει τα διπλα χρήματα ....!!!
Συμφωνώ και το ξαναλέω, συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο.
Με το υπερτιμημένα και νομίζω ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενη μου ανάρτηση, στις τιμές των R υπάρχουν επιλογές ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας.
Σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει είναι τι δίνουμε και τι παίρνουμε.
Συμφωνώ οτι τα R είναι αναγνωρίσιμα, απολαμβάνουν της αποδοχής των περισσότερων και το πρεστίζ που τα παραπάνω τους δίνουν. Να μην ξεχάσω να προσθέσω οτι τα εκτιμώ και σαν μηχανές, αλλά ως εκεί.
Δεν ξέρω πως να το θέσω καλύτερα για να μην παρεξηγηθώ, αλλά τα ρολόγια μου χαίρομαι να τα φοράω για εμένα. Εγώ ξέρω την αξία τους και δεν αναφέρομαι μόνο σε υλική αξία. Μου δίνει την ίδια χαρά ένα VC ή το PO λόγω της 8500 (και όχι της στεγανοτητας της κάσας) ή ενός Glashutte με swan neck, με το παραπάνω Sicura που μπόρεσα να ξαναφέρω στην αρχική του μορφή ή ενός vintage Seiko ή τό Zodiac που μου αγόρασε ο πατέρας μου στο γυμνάσιο, ή ένα κουρδιστό Breitling του 50 που το πήρα κοψοχρονιά χαλασμένο και πήγε Ελβετία για επισκευή και μόνο εγώ ξέρω τι φοράω οταν το έχω στο χέρι γιατί δεν έχει καμμία ομοιότητα με τους σημερινούς πιλότους και καταδυτικά που επιβάλλει το μάρκετινγκ της εποχής μας.
Για να κλείσω, ας αναφέρω ότι έχω και εγώ ένα Rolex surpise surprise, αλλά είναι τσέπης ατσάλινο που έδινε ο Αγγλικός στρατός στους αξιωματικούς με μηχανισμό Cortebert 616, τον ίδιο που αν δεν κάνω λάθος φορούσαν και τα Panerai του Ιταλικού ναυτικού.
Ας χαιρόμαστε όλοι τα ρολόγια μας, όποια και αν είναι αυτά.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
These users thanked the author gep for the post (total 2):
Argo98 (Τετ Νοέμ 15, 2017 10:55 pm) • Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:57 pm)
Rating: 15.38%
Argo98
Breitling specialist
Δημοσιεύσεις: 3272
Εγγραφή: Τετ Οκτ 05, 2011 3:11 pm
Has thanked: 2116 times
Been thanked: 4342 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από Argo98 »

Γιώργο αυτό το breitling θέλω να το δω! :smile:
gep
Δημοσιεύσεις: 2960
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 31, 2016 1:11 am
Has thanked: 5923 times
Been thanked: 4080 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από gep »

Argo98 έγραψε:Γιώργο αυτό το breitling θέλω να το δω! Εικόνα
35άρι τσιγαρόχαρτο, και αναρτώ και ένα 48άρι του 72 (περίπου) με slide rule και καλίμπρα 12 με το twin jet logo της παλιάς B και όχι το "Β" που έχουν τα σύγχρονα.ΕικόναΕικόναΕικόνα

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
These users thanked the author gep for the post (total 2):
ppana (Τετ Νοέμ 15, 2017 11:18 pm) • Megalos (Σάβ Νοέμ 18, 2017 10:57 pm)
Rating: 15.38%
Απάντηση