Reviews

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Reviews

Δημοσίευση από Georges »

Στην ενότητα "Προτάσεις, Συμβουλές για επιλογή ρολογιού" νομίζω οτι θα πρέπει να γίνει sticky το θέμα αυτό στο οποίο θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα reviews από τα μέλη του φόρουμ. Ένα καλό "εργαλείο" στα χέρια των υποψήφιων αγοραστών.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Re: Reviews

Δημοσίευση από stavros_ch »

Συμφωνω με τον Georges απολυτα.
Πολυ καλη ιδεα. :good:
giorgos mg
Has thanked: 387 times
Been thanked: 111 times

Δημοσίευση από giorgos mg »

μπραβο Γιωργαρα!!

ξεκινα τωρα με το Sumo.. :ha: :ha:

φιλικα
γιωργος
Άβαταρ μέλους
Koubilaihan
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Koubilaihan »

Εγώ πιστέυω ότι το σωστό είναι να υπάρχει ολόκληρο section "reviews" και όχι ένα thread.
Ο λόγος είναι ότι αν υπάρχει μόνο thread θα γράφω εγώ ένα review και από κάτω θα ποστάρουν, πολύ φυσιολογικά, οι φίλοι τα σχόλιά τους, τα καλορίζικα κλπ, και μέχρι το επόμενο review θα παρεμβάλλονται 6-7 σελίδες posts τα οποία θα είναι άχρηστα για όποιον ψάχνει ένα συγκεκριμένο ρολόι να δει αν έχει γίνει reviewed.
Το σωστό είναι αν υπάρχει section με reviews και εκεί το κάθε ρολόι να έχει το threαd του, με την επικεφαλίδα του , και τα σχόλιά του, όμορφα και τακτοποιημένα.

Θοδωρής.
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Koubilaihan έγραψε:Εγώ πιστέυω ότι το σωστό είναι να υπάρχει ολόκληρο section "reviews" και όχι ένα thread.
Ο λόγος είναι ότι αν υπάρχει μόνο thread θα γράφω εγώ ένα review και από κάτω θα ποστάρουν, πολύ φυσιολογικά, οι φίλοι τα σχόλιά τους, τα καλορίζικα κλπ, και μέχρι το επόμενο review θα παρεμβάλλονται 6-7 σελίδες posts τα οποία θα είναι άχρηστα για όποιον ψάχνει ένα συγκεκριμένο ρολόι να δει αν έχει γίνει reviewed.
Το σωστό είναι αν υπάρχει section με reviews και εκεί το κάθε ρολόι να έχει το threαd του, με την επικεφαλίδα του , και τα σχόλιά του, όμορφα και τακτοποιημένα.

Θοδωρής.

Συμφωνω απολύτως...!
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

antonis_ch έγραψε:
Koubilaihan έγραψε:Εγώ πιστέυω ότι το σωστό είναι να υπάρχει ολόκληρο section "reviews" και όχι ένα thread.

Θοδωρής.

Συμφωνω απολύτως...!
Πολύ καλή ιδέα Γιώργο..... Θοδωρή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....!!!!
Θα φαίνεται και το τι έχουνε τα μέλη....!!! :-)
Απάντηση