Γιωργο δεν υπαρχει ''κακο'' ρολοι ασχημο ισως αλλα οχι κακοgkblues έγραψε:Κακό ρολόι!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
εγω παντως παιδια το βρισκω ωραιο ....γουστα ειναι αυτα
Γιωργο δεν υπαρχει ''κακο'' ρολοι ασχημο ισως αλλα οχι κακοgkblues έγραψε:Κακό ρολόι!!!!
Το έχω γράψει και εγώ αυτό παλαιότερα φίλε Αντώνη, την ίδια αίσθηση έχω πλέον. Για εμένα σε σχέση με αυτά τα 3 που είχε αρχικά μόνο το δίχρωμο έπρεπε να βγάλει και τίποτα άλλο.pugman έγραψε:Να πω κάτι; Το bb έχει αρχίσει να μου θυμίζει το moonwatch, πολλές εκδόσεις που "χαλάνε", για μένα, την εικόνα του ρολογιού.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
pugman έγραψε:Να πω κάτι; Το bb έχει αρχίσει να μου θυμίζει το moonwatch, πολλές εκδόσεις που "χαλάνε", για μένα, την εικόνα του ρολογιού.
Συμφωνώ απόλυτα.captain έγραψε:pugman έγραψε:Να πω κάτι; Το bb έχει αρχίσει να μου θυμίζει το moonwatch, πολλές εκδόσεις που "χαλάνε", για μένα, την εικόνα του ρολογιού.
Ακομα δεν εχεις δει τίποτα ..... Εχει συνέχεια το έργο ....!!!!!
Θα δούμε πολλα ακομα .....!!!!
Για αυτο αυτο που εχει αξία ειναι το original το πρωτο ...... ΕΤΑ μηχανή .... Χαμογελαστό text .... Και τριαντάφυλλο στο καντράν ......
Το μισό-μισό μου αρεσει πολυ ... πολυ καλη αγορά ....!!!!!!
Αλεξανδρε αυτο πρεπει να κανεις , να το δοκιμασειςΑλεξανδρος Σιαχος έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα πάω να το δοκιμάσω γιατί έχω μικρό καρπό και δεν γνωρίζω εάν θα είναι πολύ μεγάλο.
Σωστά και να μας πεις εντυπώσεις μετά.Megalos έγραψε:Αλεξανδρε αυτο πρεπει να κανεις , να το δοκιμασειςΑλεξανδρος Σιαχος έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα πάω να το δοκιμάσω γιατί έχω μικρό καρπό και δεν γνωρίζω εάν θα είναι πολύ μεγάλο.
Μεταφορικά το είπα φίλε Κώστα λόγω του χρώματοςMegalos έγραψε:Γιωργο δεν υπαρχει ''κακο'' ρολοι ασχημο ισως αλλα οχι κακοgkblues έγραψε:Κακό ρολόι!!!!
εγω παντως παιδια το βρισκω ωραιο ....γουστα ειναι αυτα