markosgr28 έγραψε:Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο!
Πολύ δημοφιλές τελευταία, το βλέπω όλο και πιο συχνά. Λέτε στο μέλλον να συζητάμε κυρίως για smartwatches ?
Σε ευχαριστώ Μάρκο, να είσαι καλά
Εγώ πάλι στην Αθήνα δεν έχω δει πολλούς να το έχουν, ζήτημα από τότε που βγήκε να έχω δει 10 άτομα να το φορούν. Πάντως δεν νομίζω τα smartwatches να εκτοπίσουν τα μηχανικά ρολόγια, σίγουρα θα μιλάμε κυρίως για αυτά και στο μέλλον
Δεν γίνεται να είμαι και με τα 2;
Δεν αλλαξοπίστησα μην ανησυχείς
Σε ευχαριστώ και θα πω τις εντυπώσεις μου αφού περάσει λίγος καιρός ακόμα, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος
Πάντως δεν πιστεύω ότι τα smartwatches αποτελούν κίνδυνο για τα μηχανικά ρολόγια. Για τα quartz και τα πολύ φθηνα μηχανικά ίσως(μέχρι τα 500-600 ευρώ), αλλά τα μηχανικά ρολόγια που ξέρουμε δεν θα εξαφανιστούν από τα smartwatches.
pugman έγραψε:
Δημητρη δεν έχεις άδικο. Παρατηρώ τη νεα γενιά κ ή δεν θα φοράνε καθόλου ρολόι διότι το κινητό έχει γίνει ένα με το χέρι τους ή θα φοράνε smartwatch ή στην καλύτερη περίπτωση quartz.
Δε σου κρύβω οτι με λυπεί η πολύ μεγάλη πιθανότητα μετά απο 100 - 150 χρόνια όντως κ να μην υπάρχουν μια κ όσοι γνωρίζουν η μεγάλωσαν με αυτά δεν θα ζούν.
Απο την άλλη όλα εξαρτώνται απο τι ανάγκες καλύπτουν οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιφυλλάσει το μέλλον...
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Ισχύει αυτό Αντώνη, οι περισσότεροι νέοι που βλέπω, δεν φοράν καθόλου ρολόι
ggli έγραψε:Καλορίζικο σε όλους τα εισερχόμενα , Νίκο τι έγινε ; χαλάς την αγορα , Χαχα, Καλοφορετο το apple .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ευχαριστώ Γιάννη, να είσαι καλά