Ενδιαφέρον...ar.parask έγραψε:Για όποιον ξέρει τα λουράκια gasgasbones ισως ξέρει κ αυτο:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφόρετο κ ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σχετικά με αυτό.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Ενδιαφέρον...ar.parask έγραψε:Για όποιον ξέρει τα λουράκια gasgasbones ισως ξέρει κ αυτο:
Συμπαθητικό λέει..!!!ar.parask έγραψε:Κ επειδή αρκετοί θα έχετε παρατηρήσει την αγάπη μου για microbrands σήμερα κατέφθασε κ άλλο ένα κομματι απο μια εταιρεία με σύμβολο μια κορώνα....για την ώρα το βρίσκω συμπαθητικό!
ευχαριστω πολυ Αρη μου ... πραγματι εκανε ωραια δουλεια ο τυποςar.parask έγραψε:Κώστα λιγο πολυ όπως το βλεπεις. Ο τύπος που εχει την εταιρεία δούλευε χρονια στη RAF επισκευάζοντας αλεξίπτωτα κτλ. Αφού αποστρατεύτηκε άρχισε να φτιάχνει λουράκια NASA type κ γρήγορα αναδείχθηκε στους καλύτερους του χώρου. Δείτε gasgasbones.com. Στη συνεχεια άρχισε να φτιάχνει ρολογια εμπνευσμένα απο τα παλιά CWC, lemania κτλ. Σε πολυ περιορισμένα κομμάτια. Κάνει καταπληκτικές συσκευασίες όπως βλέπετε. Αυτο ειναι το τρίτο του ρολοι.
Αρη σοπυερ ... καλοριζικη η daytona ... να τα χαρεις φιλε οπως εσυ ξερεις
καλοριζικο Νικο ... wellcome to the clubnick10 έγραψε:Ορίστε και ένα εισερχόμενο, λίγο διαφορετικό από τα άλλα:
Ναι καλά καταλάβατε, αγόρασα ένα Apple watch
Το κουτί του είναι πολύ ωραίο και μοιάζει με τα κουτιά των ρολογιών που ξέρουμε
Το Apple watch που πήρα, είναι το 42mm, με ατσάλινη κάσα, sapphire crystal, και κεραμική πλάτη. Έχει δερμάτινο λουρί το οποίο έχει ενσωματωμένα μαγνητάκια για να κουμπώνει, το οποίο είναι πολύ ωραίο, αλλά το κούμπωμα δεν είναι και πολύ ασφαλές
Το έχω τώρα μερικές μέρες και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος