markosgr28 έγραψε:Εξαρτάται τι θέλεις, αν έχεις τα χρήματα, όπως έγραψε και ο φίλος Δημήτρης, είναι πολύ καλή επιλογή από μια εταιρία με τεράστια ιστορία στα πιλοτικά ρολόγια.
Αν απλά θέλεις ένα πιλοτικό ρολόι, υπάρχουν πολύ καλές επιλογές με πιο χαμηλό κόστος, π.χ. fortis, laco, archimede, κλπ.
...κύριε καθηγητά...
Καλώς ήρθες! Για κάποιον που μόλις ήρθε ξέρεις πολλά...
Για τα ρολόγια θα σου πουν τα υπόλοιπα μέλη.
Φιλικά,
Αντώνης
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
markosgr28 έγραψε:Εξαρτάται τι θέλεις, αν έχεις τα χρήματα, όπως έγραψε και ο φίλος Δημήτρης, είναι πολύ καλή επιλογή από μια εταιρία με τεράστια ιστορία στα πιλοτικά ρολόγια.
Αν απλά θέλεις ένα πιλοτικό ρολόι, υπάρχουν πολύ καλές επιλογές με πιο χαμηλό κόστος, π.χ. fortis, laco, archimede, κλπ.
Ευχαριστώ πολύ κύριε καθηγητά και όλους εδώ για τις πληροφορίες!!!
Με ενδιαφέρει και το ρολόι αλλά και η "Ιστορία" της εταιρίας...
Δεν είμαι πολύ σχετικός με τον "χώρο" και σίγουρα οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες..!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλώ! Όπως έγραψε ο φίλος Αντώνης, για κάποιον που μόλις ήρθε ξέρεις πολλά...
Πραγματικά πολυ ωραια ρολογια ολα τα ανωτέρω ..... Και πολυ εύκολα θα ήθελα να ειχα ενα στην κατοχή μου ....!!!!!
Η πρόταση απο την IWC την θεωρώ κορυφαία αγορά και οτι καλύτερο μπορει να αγοράσει κάποιος σ αυτην την κατηγορία τιμής .... Πολυ κοντα και σχεδον ισάξια .... Βάζω και το zenith με τον el primero ........!!!!!!
Θα δυσκολευόμουν πολυ να διαλέξω ενα απο τα δυο .......!!!!!
Μάρκο πολύ καλά κάνεις που δε θεωρείς το speedmaster πιλοτικό ρολόι διότι δεν είναι!!!
Στο μυαλό μου υπάρχουν δύο πιλοτικοί χρονογράφοι!Πρώτος και καλύτερος το navitimer και από πολύ κοντά της iwc!
Όμορφες και οι άλλες προτάσεις αλλά δε θα επέλεγα ποτέ καποιο έναντι αυτών των δύο!Ααα και θα έβαζα αι τα bremont μέσα που μου αρέσουν υπερβολικά !Οπότε κλείνοντας για pilot ρολόι θα κοίταζα μόνο breitling,iwc και bremont!
Argo98 έγραψε:Μάρκο πολύ καλά κάνεις που δε θεωρείς το speedmaster πιλοτικό ρολόι διότι δεν είναι!!!
Στο μυαλό μου υπάρχουν δύο πιλοτικοί χρονογράφοι!Πρώτος και καλύτερος το navitimer και από πολύ κοντά της iwc!
Όμορφες και οι άλλες προτάσεις αλλά δε θα επέλεγα ποτέ καποιο έναντι αυτών των δύο!Ααα και θα έβαζα αι τα bremont μέσα που μου αρέσουν υπερβολικά !Οπότε κλείνοντας για pilot ρολόι θα κοίταζα μόνο breitling,iwc και bremont!
Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε Βασίλη, θα πρόσθετα και τη Fortis όμως σε πιο χαμηλή κατηγορία κόστους, όχι?