dgl έγραψε:Θάλασσα σήμερα!!
Δεν πιστευω να το βουτήξεις .......!!!!!
dgl έγραψε:Θάλασσα σήμερα!!
Γιαννη καθε φορα που το φορας αφαιρω 10 ευρω απο την τιμη αγορας . Με το bond nato το pelagos εδειξε τι ρολογαρα ειναι !!!!! Ομορφια !!!ggli έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χαχαχα, μέτρα εσυ . Ευτυχώς υπάρχουν και οι επαγγελματίες ...merlon έγραψε:Γιαννη καθε φορα που το φορας αφαιρω 10 ευρω απο την τιμη αγορας . Με το bond nato το pelagos εδειξε τι ρολογαρα ειναι !!!!! Ομορφια !!!ggli έγραψε:
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει κανενας....ολοι εκμεταλλευονται!! 1350 το breitling...πλακα κανουμε τωρα. Για το seamaster που εγινε " προσφορα " 700 ευρω!! Και κατα τα αλλα αυτα τα ατομα υπαρχουν στα φορουμ και το παιζουν ορολογοφιλοι!ggli έγραψε:Χαχαχα, μέτρα εσυ . Ευτυχώς υπάρχουν και οι επαγγελματίες ...merlon έγραψε:Γιαννη καθε φορα που το φορας αφαιρω 10 ευρω απο την τιμη αγορας . Με το bond nato το pelagos εδειξε τι ρολογαρα ειναι !!!!! Ομορφια !!!ggli έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα. Προσωπικά δεν το έχω βγάλει ποτέ από το μπρασελέ, βαριέμαι τη διαδικασία, αν και θα μου άρεσε για αλλαγή με ISO ή το καουτσούκ του, οπότε χαίρομαι να βλέπω τις φωτο του Γιάννη με τόσους διαφορετικούς συνδυασμούς.
ωραιος Γιαννη ... πανεμορφο αυτο το Seiko .... βαλε μας και αλλες απο το νησιgiannistissot έγραψε:Καλημερα και καλη Κυριακη!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγγελε βαλε μας και εσυ και δεν θα σου αφαιρουμε τιποταmerlon έγραψε:Γιαννη καθε φορα που το φορας αφαιρω 10 ευρω απο την τιμη αγορας . Με το bond nato το pelagos εδειξε τι ρολογαρα ειναι !!!!! Ομορφια !!!ggli έγραψε:
Megalos έγραψε:ωραιος Γιαννη ... πανεμορφο αυτο το Seiko .... βαλε μας και αλλες απο το νησιgiannistissot έγραψε:Καλημερα και καλη Κυριακη!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk