Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Από ποιον?ggli έγραψε:Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλα μόδα κι ότι υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο που αναγνωρίζουν τις αξίες , η αλήθεια είναι ότι συνήθως επικρατεί η μόδαElio5 έγραψε:Από ποιον?ggli έγραψε:Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Μόδα και τάσεις Γιάννη. Αυτό.... αν δεν είναι Λολεξ δεν είναι σοβαρό ρολόι....ggli έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλα μόδα κι ότι υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο που αναγνωρίζουν τις αξίες , η αλήθεια είναι ότι συνήθως επικρατεί η μόδαElio5 έγραψε:Από ποιον?ggli έγραψε:Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Μεγάλη κουβέντα Ηλία , και η ρόλεξ έχει μεγάλη αξία κσι ιστορία , ισως η τάση πολλές φορές δημιουργείται και λόγο της περιρρέουσας οικονομικης ατμόσφαιρας , πολλοί στρέφονται σε πιο σίγουρες λύσεις και αγορές με μικρό ρίσκο , και η ρολεξ αδιαμφισβήτητα έχει μικρό ρίσκοElio5 έγραψε:Μόδα και τάσεις Γιάννη. Αυτό.... αν δεν είναι Λολεξ δεν είναι σοβαρό ρολόι....ggli έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλα μόδα κι ότι υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο που αναγνωρίζουν τις αξίες , η αλήθεια είναι ότι συνήθως επικρατεί η μόδαElio5 έγραψε:Από ποιον?ggli έγραψε:Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......
Έλλειψη ωρολογιακής παιδείας στο 95% των περιπτώσεων είναι η δική μου εξήγηση φίλε Γιάννη.ggli έγραψε:Μεγάλη κουβέντα Ηλία , και η ρόλεξ έχει μεγάλη αξία κσι ιστορία , ισως η τάση πολλές φορές δημιουργείται και λόγο της περιρρέουσας οικονομικης ατμόσφαιρας , πολλοί στρέφονται σε πιο σίγουρες λύσεις και αγορές με μικρό ρίσκο , και η ρολεξ αδιαμφισβήτητα έχει μικρό ρίσκοElio5 έγραψε:Μόδα και τάσεις Γιάννη. Αυτό.... αν δεν είναι Λολεξ δεν είναι σοβαρό ρολόι....ggli έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλα μόδα κι ότι υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο που αναγνωρίζουν τις αξίες , η αλήθεια είναι ότι συνήθως επικρατεί η μόδαElio5 έγραψε:Από ποιον?ggli έγραψε:Όχι Ηλία μη το λες, οι αξίες αναγνωρίζονταιElio5 έγραψε:Για τα ελληνικά φορα ότι δεν είναι Λολεξ είναι για τα μπάζα φίλε Γιάννη....ggli έγραψε:Ε δεν είναι και του πεταματού ... Χαχαχα , πολύ ωραίο είναι και κλασικό είναι .Elio5 έγραψε:Νταξ δεν είναι Λολεξ αλλά τι να κάνουμε......