Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ευχαριστω Βαγγελη μου για τα καλα σου λογια ... που να δεις χαμογελο και χαρες με το Vostok μου τωραIronHawk έγραψε:Για αυτό σε χαίρομαι Κώστα!Megalos έγραψε:Βαγγελη μενω καταπληκτος ...που το βρηκες φιλαρα αυτο το κομματι
ωραιοτατο φιλε ...![]()
![]()
λοιπον σαν κατοχος Nautilus και Royal Oak δεν εχω κανενα προβλημα και θα σε παρακαλουσα
να μας κανεις μια ομορφη οπως ξερεις παρουσιαση του ωραιου αυτου ρολογιου ...
πες μας δε αν δεν εχεις προβλημα και το κοστος του
Σε είδα στη συνάντηση πόσο μεγάλο χαμόγελο είχες με το SEIKO σου..., ενώ έχεις απίστευτα και ακριβά ρολόγια δεν το ξεχωρίζεις! Μπράβο σου!![]()
Θα ετοιμάσω όλες τις πληροφορίες με extra φωτογραφίες και μετρήσεις!
Καλημέρα σε όλους,Megalos έγραψε:Βαγγελη μενω καταπληκτος ...που το βρηκες φιλαρα αυτο το κομματι
ωραιοτατο φιλε ...![]()
![]()
λοιπον σαν κατοχος Nautilus και Royal Oak δεν εχω κανενα προβλημα και θα σε παρακαλουσα
να μας κανεις μια ομορφη οπως ξερεις παρουσιαση του ωραιου αυτου ρολογιου ...
πες μας δε αν δεν εχεις προβλημα και το κοστος του

Σε ευχαριστώ Μάρκο.markosgr28 έγραψε: Το κόστος στα 90€ μου έκανε εντύπωση, γιατί τα υπόλοιπα τα ήξερα, όταν το κοίταζα το έβρισκα περίπου 150€.
Χαχα.. Μάρκο, όλες οι φωτογραφίες μου έχουν ληφθεί από εμένα.markosgr28 έγραψε: Επίσης, η πρώτη φωτο και τη διαφήμιση, θυμίζει λίγο Ελλάδα, ή μου φαίνεται? Ούτε αυτή την είχα δει, ευχαριστώ.

Α κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!IronHawk έγραψε:Σε ευχαριστώ Μάρκο.markosgr28 έγραψε: Το κόστος στα 90€ μου έκανε εντύπωση, γιατί τα υπόλοιπα τα ήξερα, όταν το κοίταζα το έβρισκα περίπου 150€.
Η τιμή παλαιότερα ήταν πολύ ποιο υψηλή αλλά από ότι φαίνεται έχουν ανταγωνισμό από άλλη εταιρεία, οπότε κατέβασαν τις τιμές!
Χαχα.. Μάρκο, όλες οι φωτογραφίες μου έχουν ληφθεί από εμένα.markosgr28 έγραψε: Επίσης, η πρώτη φωτο και τη διαφήμιση, θυμίζει λίγο Ελλάδα, ή μου φαίνεται? Ούτε αυτή την είχα δει, ευχαριστώ.
Το ίδιο και οι διαφημιστικές με την διαφορά ότι για να γίνουν ποιο καλλιτεχνικές μου τις επιμελείται γραφίστρια!![]()
Για αυτό και όλες φέρουν το λογότυπό μου. Δεν είναι του εμπορίου!![]()
Για αυτό σε αυτή την διαφημιστική επέλεξα θέμα από "Σαντορίνη".
Κώστα μου ο κατασκευαστής αναφέρει 3ATM, εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν.Megalos έγραψε:Βαγγελη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την παντα στοιχειοθετημενη παρουσιαση σου![]()
![]()
το ρολοι φαινεται παρα πολυ ωραιο και ενδιαφερον ιδιως σε αυτο το χρηματικο επιπεδο
το θεμα υδατοστεγανοτητος με απογοητευει αρκετα ... δηλαδη Βαγγελη δεν αντεχει ουτε για μπανιο στην θαλασσα η οχι ? τι λες ?