Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην προηγούμενη σελίδα έχω αρκετές Δημήτρη , είναι σχεδόν ίδιες κάσεςcaptain έγραψε:Μου θύμισε Omega 300 master co axial ....!!!!!![]()
![]()
Κάπου υπάρχει μια ίδια φωτο με το Ω .....!!!!!
Και ειναι σχεδον ίδια θα έλεγα ....!!!!!!
ggli έγραψε:Στην προηγούμενη σελίδα έχω αρκετές Δημήτρη , είναι σχεδόν ίδιες κάσεςcaptain έγραψε:Μου θύμισε Omega 300 master co axial ....!!!!!![]()
![]()
Είμαστε σε ξένο αχυρώνα βέβαια,captain έγραψε:ggli έγραψε:Στην προηγούμενη σελίδα έχω αρκετές Δημήτρη , είναι σχεδόν ίδιες κάσεςcaptain έγραψε:Μου θύμισε Omega 300 master co axial ....!!!!!![]()
![]()
.... Ναι Γιαννη εχεις δίκαιο .... Μου είχαν διαφύγει οι συγκεκριμένες φωτο ......!!!!!
$$
Οπως λες ειναι ίδιες κάσες .... Θα είχε ενδιαφέρων ενα ( Vs ) !!!!!!
Γιαννη .... Ποια ειναι η γνώμη σου για το συγκεκριμένο Ω ...;;;;;
που μπορουμε να το βρουμε καπετανιε .. Γιαννη ...σε λογικες τιμες λεμε !ar.parask έγραψε:Ειναι ακόμα διαθέσιμο; νόμιζα είχε εξαντληθεί απο το baselworld απο τα pre orders.
Εχω δει μερικά στο ebay προς £8000
Κώστα το φθηνό υπάρχει σε κάποια ιαπωνικά ιντερνετομαγαζα άγνωστα σε μένα, για το ακριβό δεν γνωρίζω αλλά έχω δει ένα να πωλείται στο wus, σε λίγο θα εμφανιστούν κι αλλά σίγουραMegalos έγραψε:που μπορουμε να το βρουμε καπετανιε .. Γιαννη ...σε λογικες τιμες λεμε !ar.parask έγραψε:Ειναι ακόμα διαθέσιμο; νόμιζα είχε εξαντληθεί απο το baselworld απο τα pre orders.
Εχω δει μερικά στο ebay προς £8000
Ενδιαφέρον, δεν το είχα προσέξει!ggli έγραψε:Θα ήταν ένα ενδιαφέρον vs , sla017 , 300 master coaxial , μετά την έκπτωση το ωμέγα έρχεται πολύ κοντά στα λεφτά του 62mas reissue, οι κάσες τους είναι σχεδόν ίδιες , ιστορία τους κι αυτή .