Omega

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
_batman_
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Omega

Δημοσίευση από _batman_ »

Εικόνα
These users thanked the author _batman_ for the post:
Megalos (Τρί Ιούλ 11, 2017 10:06 pm)
Rating: 7.69%
ar.parask
Has thanked: 8 times
Been thanked: 757 times

Δημοσίευση από ar.parask »

ppana έγραψε:Omega Seamaster Diver 300M ‘Commander’s Watch’ Limited Edition

https://www.omegawatches.com/watches/se ... h/product/
Και ένα Hands-On

http://www.ablogtowatch.com/omega-seama ... d-edition/
Εικόνα

Εικόνα

Το έχουν παρακάνει με τα LE :slap:
προσωπικα το βρίσκω πολυ αδιάφορο αν Οχι ασχημο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5243 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

_batman_ έγραψε:Εικόνα
Αυτό ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Το αγαπημένο μου Ω
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 43261 times
Been thanked: 9666 times

Δημοσίευση από Megalos »

markosgr28 έγραψε:
+100
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 43261 times
Been thanked: 9666 times

Δημοσίευση από Megalos »

Η OMEGA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ SPEEDMASTER ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ STARMUS STEPHEN HAWKING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Η Ελβετική Μάρκα Ωρολογοποιίας OMEGA παρουσίασε τρία μοναδικά ρολόγια Speedmaster για τους νικητές του φετινού μεταλλίου Stephen Hawking για την επικοινωνία της επιστήμης στο Starmus Festival 2017, στο Trondheim της Νορβηγίας.

Ο Jean-Michel Jarre, ο Neil deGrasse Tyson και η διάσημη τηλεοπτική σειρά “The Big Bang Theory”, έλαβαν από ένα ρολόι OMEGA Speedmaster ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση μαζί με το σπουδαίο μετάλλιο του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Starmus είναι ένας συνδυασμός επιστήμης, τέχνης και μουσικής, που έχει σκοπό να βοηθήσει το ευρύ κοινό να καταλάβει και να εκτιμήσει την επιστήμη. Από το 2011, έχουν πραγματοποιηθεί παραστάσεις και παρουσιάσεις από αστροναύτες, κοσμοναύτες, κατόχους βραβείου Νόμπελ και εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της επιστήμης, της κουλτούρας, των τεχνών και της μουσικής.
Στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Starmus, η OMEGA δημιούργησε ρολόγια με ειδική χάραξη τα οποία προσφέρθηκαν μαζί με το μετάλλιο Stephen Hawking στους νικητές για την επικοινωνία της επιστήμης. Το μετάλλιο αυτό απονέμεται σε αυτούς που προωθούν την επιστήμη μέσα από τρεις διαφορετικούς τομείς: την επιστημονική γραφή, τις ταινίες, τη μουσική και τέχνη.
Φέτος, το Φεστιβάλ τίμησε τον πρωτοπόρο μουσικό Jean-Michel Jarre. Βράβευσε ακόμη τον αστροφυσικό και συγγραφέα Neil deGrasse Tyson που συμβάλει στην επικοινωνία της επιστήμης, καθώς και τους δημιουργούς και τους ηθοποιούς της διάσημης τηλεοπτικής κωμικής σειράς “The Big Bang Theory”.

Και οι τρεις νικητές βραβεύτηκαν με ένα καινούργιο ρολόι OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional Chronograph σε 18Κ κίτρινο χρυσό.

Τόσο ο Jean-Michel Jarre, όσο και ο Neil deGrasse Tyson παρέλαβαν προσωπικά το μετάλλιο και το ρολόι τους .

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο μουσικός Jean-Michel Jarre είπε: «Είναι πραγματικά τεράστια τιμή να με επιλέγει ο καθηγητής Hawking και η επιτροπή του Φεστιβάλ Starmus να βραβευτώ με το φετινό μετάλλιο Stephen Hawking για την προσφορά μου στην επικοινωνία της επιστήμης, μέσω της μουσικής μου. Από τότε που δημιούργησα το “Oxygene”, πριν από 40 χρόνια, ως μανιφέστο για την κλιματική αλλαγή και ως προειδοποίηση για τη συνειδητοποίηση του μέλλοντος του πλανήτη μας, η μουσική μου επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό και συνδέθηκε με το διάστημα, τον χρόνο και την επιστήμη. Με περηφάνια, αλλά και ταπεινοφροσύνη παραλαμβάνω αυτό το μετάλλιο ως αναγνώριση της δουλειάς μου.”

Εξίσου ενθουσιασμένος για την παραλαβή του βραβείου του από το Φεστιβάλ, ο Neil deGrasse Tyson μίλησε για το χρέος του προς τον Stephen Hawking, λέγοντας: «Αυτό το βραβείο υπενθυμίζει σε όλους μας ότι ο ίδιος ο καθηγητής Stephen Hawking αφιέρωσε μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του ζωής στη συγγραφή βιβλίων, σε ομιλίες και σε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές για το ευρύ κοινό. Η κληρονομία που έχει δημιουργήσει κάνοντας διάσημη την επιστήμη είναι αυτό που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα».

Οι παραγωγοί της τηλεοπτικής εκπομπής “The Big Bang Theory”, Chuck Lorre και Steven Molaro, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά πραγματοποίησαν την ομιλία τους για την αποδοχή του βραβείου μέσω ενός βίντεο.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που δεχτήκαμε αυτό το βραβείο εκ μέρους της εκπομπής. Ούτε σε 14 δισεκατομμύρια χρόνια δεν είχαμε φανταστεί ότι το “The Big Bang Theory” θα μπορούσε να αποκτήσει τη φήμη που έχει και είμαστε αιώνια ευγνώμονες στον καθηγητή Hawking, την επιστημονική κοινότητα και όλους όσους αγκάλιασαν την εκπομπή σαν να ήταν δική τους. Για εκείνους που εμπνεύσαμε να ακολουθήσουν τις επιστήμες, νιώθουμε μεγάλη τιμή. Προς τον κύριο Stephen και όλους στο Φεστιβάλ Starmus – Σας ευχαριστούμε».

Ο καθένας από τους τρεις νικητές του Stephen Hawking μεταλλίου παρέλαβε έναν χρονογράφο OMEGA Speedmaster Moonwatch Professional. Η κάσα των 42 mm και η στεφάνη είναι φτιαγμένα από 18K κίτρινο χρυσό και το μαύρο καντράν περιλαμβάνει επίσης δείκτες και ενδείξεις από 18K κίτρινο χρυσό. Το ρολόι διακρίνεται για το ιδιαίτερο πίσω μέρος της κάσας του που περιλαμβάνει τις λέξεις “ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ STEPHEN HAWKING ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”, καθώς και χάραξη με λέιζερ του ίδιου του μεταλλίου, ακολουθώντας τον ακριβή σχεδιασμό του.
Περιλαμβάνει δηλαδή το λογότυπο του Φεστιβάλ Starmus και την εικόνα του Alexei Leonov κατά τη διάρκεια του πρώτου διαστημικού περιπάτου στην ανθρωπότητα και της “Red Special” κιθάρας του Brian May των Queen. Το ρολόι ολοκληρώνεται με ένα μαύρο δερμάτινο λουρί και περιλαμβάνει τον διάσημο μηχανισμό της OMEGA, calibre 1861, σχεδόν τον ίδιο κουρδιστό μηχανισμό που τροφοδοτούσε τα ρολόγια που φορούσαν οι αστροναύτες της NASA στο φεγγάρι.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
ΔΤ Omega
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

Στη γειτονία μου τα παιδιά το καλοκαίρι που δεν έχουν σχολείο παίζουν μπάλα τα απογεύματα και άλλα αθλήματα (ποδήλατο, κλπ.), μήπως να βγάλει και για τα παιδιά του Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης κάποια ειδικά έκδοση speedmaster? Πολύ όμορφο πάντως, ευχαριστώ πολύ!
These users thanked the author markosgr28 for the post:
Argo98 (Δευ Ιούλ 17, 2017 9:01 am)
Rating: 7.69%
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannistissot
Has thanked: 7623 times
Been thanked: 2652 times

Δημοσίευση από giannistissot »

markosgr28 έγραψε:Στη γειτονία μου τα παιδιά το καλοκαίρι που δεν έχουν σχολείο παίζουν μπάλα τα απογεύματα και άλλα αθλήματα (ποδήλατο, κλπ.), μήπως να βγάλει και για τα παιδιά του Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης κάποια ειδικά έκδοση speedmaster? Πολύ όμορφο πάντως, ευχαριστώ πολύ!
Αααααχαχαααααα!!!! Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pugman
Has thanked: 1487 times
Been thanked: 1771 times

Δημοσίευση από pugman »

giannistissot έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Στη γειτονία μου τα παιδιά το καλοκαίρι που δεν έχουν σχολείο παίζουν μπάλα τα απογεύματα και άλλα αθλήματα (ποδήλατο, κλπ.), μήπως να βγάλει και για τα παιδιά του Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης κάποια ειδικά έκδοση speedmaster? Πολύ όμορφο πάντως, ευχαριστώ πολύ!
Αααααχαχαααααα!!!! Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Άβαταρ μέλους
pugman
Has thanked: 1487 times
Been thanked: 1771 times

Δημοσίευση από pugman »

markosgr28 έγραψε:
Και ποιανού δεν είναι..!

"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator

pugman έγραψε:
markosgr28 έγραψε:
Και ποιανού δεν είναι..!

Έλα ντε!
Εικόνα
Απάντηση