Argo98 έγραψε:Το ξαναλέω,ερέθισμα για το ποστ μου ηταν αυτό το σχόλιο του Σπύρου
Svl έγραψε:
Δεν νομίζω πάντως να έπασχε από διαφήμιση η Β.
όπου προσωπικά εκεί ακριβώς θεωρω πως είναι το πρόβλημα της breitling...το πως διαφημίζεται και σπρώχνεται στο νετ ...
Το ανέφερα και πριν..αξίζει να τσεκάρει καποιος στο Instagram φωτογραφίες του black bay χρονογράφου και να δει στα σχόλια πόσες αναφορές υπάρχουν στο οτι φοραει μηχανή της breitling και ομοίως να κοιτάξει το καινούριο soh και παλι πόσες αναφορές γινονται στη Tudor και δεν πιστευω να χρειαζεται να σχολιάσω τι πήρε η Tudor από τη b και τι η b από τη Tudor....
Στο παραπάνω αρθρο του abw ηταν γελοίο και που αναφέρθηκε η Tudor...το τι αναφέρθηκε ειναι απαράδεκτο!
Καλά, Βασίλη, το σχόλιό μου δεν είναι να το παίρνει κανείς και 100% τοις μετρητοίς γιατί μη νομίσεις ότι γνωρίζω και πολλά για τα θέματα της Β.
Πέρα όμως από τα ζητήματα της διαφήμισης, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά προσωπικά επιμένω να μην βλέπω εταιρείες, αλλά ομίλους.
Από τη μια, ρόλεξ και tudor (ιδιοκτησιακά ανήκουν στο ίδιο ίδρυμα, το οποίο μάλιστα είναι και μη κερδοσκοπικό, είναι γνωστά αυτά και τα έχουμε ξαναπεί), από την άλλη, το swatch group με πλειάδα εταιρειών που λίγο-πολύ μοιράζονται τις ίδιες μηχανές (ΕΤΑ), έχοντας στο ανώτερο επίπεδο αυτής της κατηγορίας τιμής, την Ω, και στη μέση η Β, που μέχρι πρότινος είχε διατηρηθεί αυτόνομη.
Ρομαντικό, αλλά μάλλον δεν της βγήκε σε καλό και έμεινε σημαντικά πίσω (κατά τη γνώμη μου).
Με την αναδρομή στην ιστορία της Tudor που έκανες παραπάνω, συμφωνώ.
Ωστόσο πιστεύω θα συμφωνήσουμε ότι δεν είναι σωστό να βλέπουμε τα πράγματα στατικά.
Οι εταιρείες ανεβαίνουν και κατεβαίνουν.
Τι και αν η tudor έπαιρνε ό,τι περίσσευε από τη ρόλεξ στο παρελθόν; Ο κόσμος ήταν τελείως διαφορετικός τότε, όμως άλλαξε.
Σήμερα ανεβαίνει δυό-δυό τα σκαλιά, πράγμα που δεν ξέρω αν θα μπορούσε κανείς να το ισχυρισθεί και για άλλες.
Εννοείται, το καταφέρνει διότι ουσιαστικά από πίσω είναι η Ρόλεξ..