Μιας και εφερε η κουβέντα αυτή την κατηγορία έχω αν μου περίσσευαν αυτή τη περίοδο ,από χθες κιολας θα ειχα παρει το colt skyracer της breitling...

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, συμφωνώ απόλυτα, εκτός από το τελευταίο με το skyracer, που πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα, ενώ ένα soh σε λογικό μέγεθος θα μου άρεσε πολύ να το έχω.Argo98 έγραψε:Όχι οχι..δε θεωρω οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους ή οτι δεν ειναι καλά κτλπ .Ισα ισα που παίρνεις πολλά ποιοτικά ρολογια ,απλώς επειδη κακά τα ψέμματα ενα ακριβό ρολοι δεν το αγοράζουμε για να βλέπουμε απλως την ώρα ,κυρίως στην εποχή μας που την ώρα τη βλεπεις παντού,αλλά για να καλύψουμε άλλες μας ανάγκες που ειναι κυριως εγκεφαλικές θεωρω πως τα +- 2000 ειναι αντικειμενικα πολύ σοβαρό πόσο και τις περισσοτερες φορές λόγω του κολλήματος που έχουμε ενα ρολοι σε αυτή την κατηγορία να μη μας καλύψει εγγεφαλικά ίσως...Είναι πολυ δύσκολη κατηγορία τα +-2000 με εξαίρεση τα vintage κομματια σε αυτη τη τιμή και κάποια γερμανικά με πρωτα και καλυτερα τα nomos!Δεν ξερω αν έγινα σαφής πως το εννοώ διοτι σε οτι γραφω σημερα έχω τις μικρές διπλα μου και δε με εχουν αφήσει σε ησυχία...![]()
![]()
![]()
Μιας και εφερε η κουβέντα αυτή την κατηγορία έχω αν μου περίσσευαν αυτή τη περίοδο ,από χθες κιολας θα ειχα παρει το colt skyracer της breitling...
εγω παντως τα βρισκω ομορφα .. ενδιαφεροντα ... και οχι πανακριβα για αυτο που προσφερουνArgo98 έγραψε:Σαφώς και αλλά....Εννοείται πως αν σε παίρνει για breguet ή αναλόγου επιπέδου δεν τα κοιτάς καν αυτά!