χαχαχαχα εγω απλα δειχνω οτι το χαλκ αναλογα πως το κοιτας δειχνει και αλλο χρωμα το dial... και μακαρι να παιρνεις καινουργια κομματια εσυ να χαιρομαι και εγω γιατι με κανανε και στο αλλο μεταπτυχιακο δεκτο και 4500€ ειναι πολλα... οποτε μαλλον βλεπω να αργει το ρολοι... πφφφφφ ειδωμεν!
These users thanked the author _batman_ for the post:
_batman_ έγραψε:χαχαχαχα εγω απλα δειχνω οτι το χαλκ αναλογα πως το κοιτας δειχνει και αλλο χρωμα το dial... και μακαρι να παιρνεις καινουργια κομματια εσυ να χαιρομαι και εγω γιατι με κανανε και στο αλλο μεταπτυχιακο δεκτο και 4500€ ειναι πολλα... οποτε μαλλον βλεπω να αργει το ρολοι... πφφφφφ ειδωμεν!
_batman_ έγραψε:χαχαχαχα εγω απλα δειχνω οτι το χαλκ αναλογα πως το κοιτας δειχνει και αλλο χρωμα το dial... και μακαρι να παιρνεις καινουργια κομματια εσυ να χαιρομαι και εγω γιατι με κανανε και στο αλλο μεταπτυχιακο δεκτο και 4500€ ειναι πολλα... οποτε μαλλον βλεπω να αργει το ρολοι... πφφφφφ ειδωμεν!
Συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη! Με το καλό και καλή δύναμη!