Γεια σου φίλε Γιάννη, προσπάθησα να τραβήξω μια ωραία φωτο στον καταρράκτη 20 μέτρων, αλλά δεν το έχω, όπως άλλοι φίλοι εδώ. Εν το μεταξύ άρχισε να ψιχαλίζει και είχαμε δρόμο έως την έξοδο, οπότε φύγαμε γρήγορα από εκεί, αλλά σε 2 min είχε καθαρίσει εντελώς ο καιρός...
These users thanked the author markosgr28 for the post (total 2):
markosgr28 έγραψε:Γεια σου φίλε Γιάννη, προσπάθησα να τραβήξω μια ωραία φωτο στον καταρράκτη 20 μέτρων, αλλά δεν το έχω, όπως άλλοι φίλοι εδώ. Εν το μεταξύ άρχισε να ψιχαλίζει και είχαμε δρόμο έως την έξοδο, οπότε φύγαμε γρήγορα από εκεί, αλλά σε 2 min είχε καθαρίσει εντελώς ο καιρός...
Πολύ ωραίες είναι μάρκο , προβλέπω πολύ βουτιά το καλοκαίρι
markosgr28 έγραψε:Γεια σου φίλε Γιάννη, προσπάθησα να τραβήξω μια ωραία φωτο στον καταρράκτη 20 μέτρων, αλλά δεν το έχω, όπως άλλοι φίλοι εδώ. Εν το μεταξύ άρχισε να ψιχαλίζει και είχαμε δρόμο έως την έξοδο, οπότε φύγαμε γρήγορα από εκεί, αλλά σε 2 min είχε καθαρίσει εντελώς ο καιρός...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να είσαι καλά φίλε Γιάννη, ευχαριστώ! Μακάρι το εύχομαι και εγώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να είσαι καλά φίλε Γιάννη, ευχαριστώ! Μακάρι το εύχομαι και εγώ.
Τώρα είδα ότι έχω βάλει κατά λάθος 2 φορές την ίδια, ενώ έπρεπε να υπάρχει και αυτή: