_batman_ έγραψε:Γιαννη ειναι ποθητο... ειναι ενα μεγαλυτερο sub με κοκκινη λεπτομερια στα ματια μου! προτιμω ενα sub no date ομως! στα μισα λεφτα 7000€ και σου μενουν αλλα 7000€ τα οποια μπορεις να παρεις αρκετα ρολογια!
και χονδρα χονδρα μπορεις να χτυπησεις ενα batman με 8κ 9κ και ενα sub στα λεφτα που εχει το νεο sd! και ειμαι σιγουρος οτι οσο καλο και να ειναι ενα sub και ενα gmt καλυπτουν επαξια και το κυρος που παιρνεις απο το νεο sd και το στυλ και ολα!
Φυσικά και είναι ποθητό, κι εμένα μου αρέσει , αλλά για τον δικό μου καρπό ίσως να μην είναι το ιδανικό καθημερινό , και μιας και το έκαναν πλέον ίδιο με ένα sub αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος , δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάρω sub. Προσωπικά τα red lines για μένα είναι green horses . Στην προηγούμενη διάσταση ή ακόμα περισσότερο στα 5ψηφια ήταν δελεαστικό να έχει αυτές τις δυνατότητες με σχεδόν ίδια φορεσιμοτητα και σχεδόν ίδια κάσα .
Τώρα;
Οι απόψεις είναι προσωπικές και αφορούν τον δικό μου καρπό και τα δικά μου οικονομικά μεγέθη , καθώς τα κριτήρια είναι η τιμή και η διάσταση -φορεσιμοτητα
Sent from my iPhone using Tapatalk