Ρολοι Γαμου

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
_batman_
Has thanked: 2873 times
Been thanked: 1921 times

Ρολοι Γαμου

Δημοσίευση από _batman_ »

Λοιπον, παντρευεται φετος προς το καλοκαιρι το ξαδερφακι μου και μιας και ξερει την τρελα που εχω θελω να του κανω ενα δωρακι τρελας για τον γαμο του!

Λοιπον, αυτος δεν εχει τρελα, ισαι ισα που φοραει ενα Gant, χρονια τωρα, δωρο που του ειχε γινει απο μια βαφτιση που ειχε κανει! οποτε πιο πολυ εγω δικια μου τρελα εκπληρωνω! χαχαχα

Το βασικο του δωρο θα ειναι χρηματα και μαλιστα παρολο που ειναι ξαδερφος ειναι αδερφος στην ουσια οποτε εκει θα πεσει το "βαρυ χαρτι"

αρα θελω το ρολοι να ειναι ενα κερασακι!

βεβαια εχουμε και την "νεα" ξαδερφη που δεν θελω να την ριξω! μαζι παντρευονται και θελω να ειμαι δικαιος!

αρα το μπατζετ θελω να ειναι μειωμενο στο ρολοι! αλλα θελω να ειναι επιλογη "ψαγμενη" διοτι σαν φιλος του ρολογιου εχω δει μερικα πραγματα παραπανω και δε θελω μια κλασικη λυση...

λοιπον επειδη κατα καιρους χαζευω πιστευω ετσι "ψαγμενες" επιλογες εχει η αγαπημενη Seiko (που την προτιμω απο tissot,hamilton κτλ) και μαλιστα εχει "πακετακια" για δειτε...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

τα λευκα με τρελενουν και πιστευω ταιριαζουν στην περισταση που τα θελω! και μετα πεταν και ενα λουρακι και τα κραταν για καθημερινα! αν γουσταρουν!

Εικόνα

οποτε πρεπει να βρω απο που θα τα παρω και ποσο;;; εχουμε καμια ιδεα;;;

πως σας φαινεται η ιδεα μου; προτινετε απο αλλο εκτος απο το λευκο; εστω ακομα και σε αλλη εταιρια;

απλα το κονσεπτ να εχουν το ιδιο ρολοι εκεινη την μερα μου αρεσει σαν ιδεα!
These users thanked the author _batman_ for the post:
Megalos (Κυρ Φεβ 12, 2017 1:50 pm)
Rating: 7.69%
One breath, One dive, One shot, One life...
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Re: Ρολοι Γαμου

Δημοσίευση από Megalos »

μπραβο Δημητρη για την προθυμια σου για τον ξαδελφο .. και την αγαπη σου για το ρολοι :sh:
αυτα τα διδυμα που εβαλες ειναι πραγματι πολυ ωραια και ταιριαστα ... δεν ξερω αν αλλες μαρκες εχουν κατι αναλογο και σε χαμηλο κοστος
μηπως η Longines ? ισως η Orient ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση