Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
Με εξαίρεση την επιλογή δεικτών το υπόλοιπο σύνολο δε με χαλάει.
Φυσικα ειναι κάτι που θυμίζει 62MAS κι όχι πίστη επανέκδοση όπως το ακριβό 019.
Περιμένω να δω καλύτερες φωτό φυσικα.
Sent from my iPad using Tapatalk
These users thanked the author eisenberg for the post:
Με πρόλαβες! Επιβεβαιώθηκε ο φίλος Elio5 που έγραψε για τους δείκτες. Μοιάζουν ή είναι ίδιοι με το νέο τόνο. Γενικά μου αρέσει το ρολόι, αλλά δεν πολυπάει το μυαλό μου στο παλιό. Η έκδοση με το μπρασελέ δε μου θυμίζει σε τίποτα το παλιό βέβαια....
Ενδιαφέρουσες απόψεις, τη δική μου την έχω γράψει ήδη και συμφωνεί με το φίλο Θοδωρή.
Προσωπικά το Χ δε με πειράζει καθόλου. Μου αρέσει θα έλεγα. Παλαιότερα ήταν ποθητό σύμβολο, που ήταν σπάνιο. Σου λέει η Seiko γιατί τόσος ντόρος, θα το βάλω σε όλα να είναι όλοι ικανοποιημένοι (αυτό το τελευταίο λίγο ειρωνικό σχόλιο...).
Η έκδοση είναι J. Έχει ενδιαφέρον αν θα δούμε Κ με πιο χαμηλό κόστος. Πιστεύω πως όχι, αλλιώς θα είναι το πρώτο Κ με 6R15. Οπότε πιστεύω δε θα ακολουθήσει την πορεία της χελώνας που οι Κ εκδόσεις πωλούνται εκτός Ιαπωνίας, οπότε είναι διαδεδομένο σε πολύ κόσμο και οι τιμές πέφτουν. Θα είναι δηλαδή μόνο από αυτό το λόγο λίγο πιο δύσκολη η πρόσβαση, όπως στο Sumo αρχικά που πωλούνταν μόνο Ιαπωνία και πέρασαν πολλά χρόνια να είναι διαθέσιμο σε μαγαζιά εκτός.
These users thanked the author markosgr28 for the post: