Για τον τόνο θα συμφωνήσω, παρόλο που προσωπικά δε με ενοχλούν οι νέοι δείκτες, απλά αλλάζουν τη συνηθισμένη εικόνα.Lemaniakias έγραψε:Να εκει εχω και εγω θέμα...
Κατέστρεψαν τον τόνο με τους ανόητους δείκτες.
Έβγαλαν την χελώνα σε 300 συνδυασμούς και με προβλήματα συναρμολόγησης.
Τωρα θα βγάλουν 43? το 62ΜΑS σε κάθε παρδαλό συνδυασμό με Χ παντου και μαλλον άκυρους δείκτες...
Καραγκιοζιλίκια
Για τη χελώνα τα προβλήματα συναρμολόγησης είναι θέμα για εμένα, οι άπειρες εκδόσεις καθόλου. Και από βλέπω πουλάνε και οι κάτοχοι τους τα προβάλουν με χαρά. Μπορεί να χαλάνε την εικόνα του παλιού μοντέλου, όμως όποια έκδοση και να βγει αμέσως απορροφάται από την αγορά.
Για το 62MAS δεν ξέρω, είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι αντίστοιχο. Να περιμένουμε να το δούμε. Προσωπικά θα με χαλάσει πολύ αν έχει άκυρους δείκτες, όπως έγραψες φίλε Ηλία. Η απλή εμφάνιση του αρχικού μου αρέσει πολύ. Και αν πάρω κάποιο θα είναι αυτό που θα είναι πιο κοντά σε εμφάνιση στο παλιό, όπως έκανα και με τη χελώνα που έχω την 777, παρόλο που σε εμφάνιση μου αρέσουν και άλλες εκδόσεις, όπως η Padi και το χρυσό.
Το Καραγκιοζιλίκια το συζητάμε. Αν το πάρουμε ως μοντέλο για να τιμήσουμε το παλιό, ναι θα συμφωνήσω. Όμως από τη χελώνα δε φάνηκε κάτι τέτοιο. Φάνηκε ότι τιμάμε το παλιό, αλλά το βγάζουμε σε σύγχρονη έκδοση, με βάση τα σημερινά δεδομένα της αγοράς και όχι μόνο ως φόρο τιμής. Νομίζω αυτό ταιριάζει στη φιλοσοφία της Seiko. Εδώ πάντως το βγάζουν το απλό με καλύτερη μηχανή από τη χελώνα, οπότε δείχνουν ότι τουλάχιστον το θεωρούν πιο σημαντικό. Προσωπικά δε μου φαίνεται κακό αυτό.