Αυτό να λέγεταιman_mpo έγραψε:Καλημερα... Ο ορισμος συμφωνα με τα δικα μου γουστα του ποιοτικου,αξιοπιστου,ανθεκτικου και βεβαια οικονομικου ρολογιου (αγοραζεις ενα g 50 ευρω και το εχεις για μια εικοσαετια και βαλε).

Αυτό να λέγεταιman_mpo έγραψε:Καλημερα... Ο ορισμος συμφωνα με τα δικα μου γουστα του ποιοτικου,αξιοπιστου,ανθεκτικου και βεβαια οικονομικου ρολογιου (αγοραζεις ενα g 50 ευρω και το εχεις για μια εικοσαετια και βαλε).
markosgr28 έγραψε:Με έχετε τρελάνει με αυτό το μεταλλικό, να δω αν θα την παλέψω, γιατί είναι τεράστιο και με βλέπω να το μετανιώνω μετά...
Έτσι είναι! Επειδή μου αρέσει, ψάχνω στο εαυτό μου δικαιολογίες, όπως στο χέρι δε φαίνεται τόσο μεγάλο, κλπ. Αλλά είναι παράλογα υπερβολικό (λάθος έκφραση, αλλά πως να το χαρακτηρίσεις, όταν η μικρή διάσταση είναι 53mm!). Θα πάω να το δοκιμάσω και βλέπουμε. Ίσως με το δοκιμή επανέλθω στη λογική....Lemaniakias έγραψε:markosgr28 έγραψε:Με έχετε τρελάνει με αυτό το μεταλλικό, να δω αν θα την παλέψω, γιατί είναι τεράστιο και με βλέπω να το μετανιώνω μετά...
Μαρκο και σε εμενα αρεσει πολυ! αλλα δεν χωενευονται οι διαστασεις!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιστεύω αύριο θα καταφέρω να περάσω από το μαγαζί και θα ενημερώσω!Megalos έγραψε:αφου το βρηκες για δοκιμασε το και βγαλε καμμια φωτο και για εμας