Ενδιαφέρον θέμα
Λοιπόν εμένα από αυτά τα ρολόγια μου αρέσει περισσότερο το Omega, γιατί ειναι μια ωραία επανέκδοση του παλιού χωρίς να το αντιγράψει εντελώς(να είναι ίδιο ακριβώς με το παλιό δηλαδη) και γενικώς είναι ενα ωραίο αισθητικά ρολόι. Και το πρώτο Tudor είναι πολύ ωραίο πάντως
Πολύ δύσκολη η επιλογή όλα τα ρολόγια είναι πολύ ωραία, ψήφισα το νέο πέλαγος με την κορώνα στην αριστερή πλευρά γιατί είναι καινούργιο μοντέλο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα ρολόγια.
... δυσκολεύομαι πολύ στο να επιλέξω κάποιο ρολόι ....
θα μπορούσαν όλα όσα αναφέρονται να είναι εύκολα στην κατοχή μου ... γιατί μου αρέσουν ΟΛΑ .... !!!!!
θα ψηφίσω ... το Ω seamaster 300 ... για τον λόγο οτι σ αυτά τα χρήματα πρέπει να είναι αλλά και να το δείχνει ... οτι είναι ρολογάρα .... και το Ω το κάνει μια χαρά ... !!!
Πολύ ωραίο poll και πολύ δύσκολη επιλογή για εμένα, μου αρέσουν πολύ όλα εκτός από το Oris.
Επίσης, μου αρέσουν και οι επιλογές.
Είναι βέβαια σε άλλες κατηγορίες κόστους και αυτό είναι λίγο άδικο. Επίσης, το Πέλαγος που το θεωρώ την καλύτερη επιλογή ως ρολόι, δεν το θεωρώ όμως ρετρό, για αυτό δεν το ψήφισα. Για αυτό κατέληξα στο ΒΒΒ. Και μετά θα επέλεγα το Doxa, καταπληκτική η έκδοση αυτή! Και το Ω πολύ ωραίο, αλλά προσωπικά θα το έβαζα τρίτο, λόγω κόστους, που πλησιάζει rolex.