Θέλω τη αποψή σας για μια αγορά.Λέω να δώσω το sub και το portofino και 6Κ και να πάρω το Daytona YG Paul Newman μεταχειρισμένο ή να τα κρατήσω
και να πάρω με 5Κ το Omega SeamasterPlanet Ocean 600 m το καινούργιο με το κεραμεικό besel και να κρατήσω τα 2 ρολόγια.Εσείς τι θα κάνατε;;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
diomidis έγραψε:Θέλω τη αποψή σας για μια αγορά.Λέω να δώσω το sub και το portofino και 6Κ και να πάρω το Daytona YG Paul Newman μεταχειρισμένο ή να τα κρατήσω και να πάρω με 5Κ το Omega SeamasterPlanet Ocean 600 m το καινούργιο με το κεραμεικό besel και να κρατήσω τα 2 ρολόγια.Εσείς τι θα κάνατε;;
Προσωπικά το sub δε θα το έδινα με τίποτα, είναι η αγαπημένη μου έκδοση, το Daytona έχει πολλούς φίλους, αλλά δε με τρελαίνει, οπότε θα έπαιρνα το Ω, που είναι επίσης πολύ καλή επιλογή.
diomidis έγραψε:Θέλω τη αποψή σας για μια αγορά.Λέω να δώσω το sub και το portofino και 6Κ και να πάρω το Daytona YG Paul Newman μεταχειρισμένο ή να τα κρατήσω και να πάρω με 5Κ το Omega SeamasterPlanet Ocean 600 m το καινούργιο με το κεραμεικό besel και να κρατήσω τα 2 ρολόγια.Εσείς τι θα κάνατε;;
1) δεν θα πούλαγα ρολόι μου.
2) δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο.
3) το ωμέγα το παίρνει κανείς σημαντικά φθηνότερα.
(χωρίς καθόλου παζάρια).