Argo98 έγραψε:Και τωρα ο μόνιμος προβληματισμός στις φαντασιώσεις μου που δε βρίσκω απάντηση και μου χαλάει η φαντασίωση ..

Άντε και έχεις τα λεφτά,τι αγοράζεις?15400? και αν ναι τι χρώμα ..ασπρο?μαύρο ή πας για το μπλε της μπουτίκ χωρις έκπτωση ή μηπως πας ακομα πιο πάνω στο απόλυτο 15202 το οποίο όπως ανέφερα ειναι το απόλυτο ακόμα και σε σχέση με το ναυτίλο ίσως αλλά η έλλειψη δευτερολέπτων και βιδωτης κορώνας μπορει να ειναι και μειονέκτημα για κάποιους σε σχεση με το 15400..
Βασίλη, οι υποθετικοί προβληματισμοί είναι οι καλύτεροι γιατί δεν υπάρχει σε αυτούς ούτε η παραμικρή πιθανότητα λάθους!
Λοιπόν, κατ' αρχήν, να ομολογήσω ότι έχω μια αδυναμία στα λευκά καντράν.
Ο λόγος είναι διότι πιστεύω πως ταιριάζουν καλύτερα με το έντονο και χαρούμενο φως της Ελλάδας.
Στον ντάλα ήλιο που ευτυχώς μας είναι τόσο συχνός προτιμώ, όταν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, να βλέπω ένα λευκό παρά ένα μαύρο ρολόι.
(φυσικά, δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο, απλά το αναφέρω ως προσωπική προτίμηση).
Όμως, κατ' εξαίρεση, νομίζω ότι το ΑΡ είναι από τα ρολόγια που δεν θα έπαιρνα σε λευκό, γιατί πιστεύω ότι είναι υπερβολικά έντονη η αίσθηση που θα αποπνέει.
Το έχω δει κιόλας σε κατάστημα και θα έλεγα με απογοήτευσε.
Έτσι, για μένα, το δίλημμα θα ήταν ανάμεσα σε μπλε και μαύρο - με προβάδισμα στο μαύρο.
Η αιτιολόγηση είναι και πάλι τελείως αυθαίρετη (δική μου), διότι δηλαδή έχω την εντύπωση ότι το μπλε γενικά είναι μόδα και ως τέτοιο, θα περάσει.
Αντίθετα, το μαύρο θα είναι πάντοτε επίκαιρο.
(είπαμε, δικής μου έμπνευσης ιδέα..

).
Ως προς το 15202 δεν θα έμπαινα σε μεγάλο προβληματισμό, διότι η διάταξη ημερομηνίας/χωρίς δευτερόλεπτα νομίζω δεν συμβαδίζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του ρολογιού.
Ούτε και με κανένα άλλο ρολόι, βέβαια..