Argo98 έγραψε:Πάντως Κώστα για μια στιγμή τρόμαξα..στη αρχη διάβασα να έβγαινε η αριστερά ξανά...Megalos έγραψε:Καπετάνιε συμφωνω ..αλλα θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο να έβγαινε το αριστερά ξανα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Argo98 έγραψε:Πάντως Κώστα για μια στιγμή τρόμαξα..στη αρχη διάβασα να έβγαινε η αριστερά ξανά...Megalos έγραψε:Καπετάνιε συμφωνω ..αλλα θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο να έβγαινε το αριστερά ξανα
ggli έγραψε:Argo98 έγραψε:Πάντως Κώστα για μια στιγμή τρόμαξα..στη αρχη διάβασα να έβγαινε η αριστερά ξανά...Megalos έγραψε:Καπετάνιε συμφωνω ..αλλα θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο να έβγαινε το αριστερά ξανα
Sent from my iPhone using Tapatalk
ωραιος Δημητρη και σωστοςbatman1345 έγραψε:
Κωστα δε νομιζω να ρωτας σοβαρα! χαχαχα
Σπουδαια, πρωτοπορος εταιρια, με μεγαλη παραδοση στους χρονογραφους, ηταν η πρωτη εταιρια που παραξε μαζικως το 1912 ρολογια χειρος με κεντρικο δευτερολεπτοδεικτη και τον πρωτο χρονογραφο χειρος με 15λεπτη αντιστροφη μετρηση (count down) για κωπηλατικους ή ιστιοπλο'ι'κους αγωνες (regatta), το 1945...
gkblues έγραψε:
Τι λετε ;
GK
ωραίο, αλλά ούτε για πλάκα....Megalos έγραψε:Argo98 έγραψε:Πάντως Κώστα για μια στιγμή τρόμαξα..στη αρχη διάβασα να έβγαινε η αριστερά ξανά...Megalos έγραψε:Καπετάνιε συμφωνω ..αλλα θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο να έβγαινε το αριστερά ξανα
εισαι ενα πειραχτηρι εσυ .... ωραιο
Πανέμορφο και ιστορικό! Το αντίστοιχο cwc είναι ακριβότερο (!), το prs-5 είναι πολύ οικονομικότερο, αλλά μόνο μεταχειρισμένο πλέον και ο Seagull λίγο με χαλάει. Το Hamilton έχει ιστορική συσχέτιση και είναι και πανέμορφο!Lemaniakias έγραψε:gkblues έγραψε:
Τι λετε ;
GK
Εξαιρετικό το ρολόι και βασισμένο στους ασσυμετρικους χρονογράφους που εδώθησαν στους αγγλους και στις δυναμεις της κοινοπολιτειας απο το 70 και μετα.... αρχικα η χαμιλτον και μετα αλλες. (cwc, precista, newmark)....
κατ εμε ο ομορφότερος στρατιωτικος αεροπορικος χρονογράφος (ολα τα ρολογια της οικογενειας)
εκει που έχει παει τo CWC που είναι και σχετικα το πιο πιστο στα ιστορικα, νομίζω οτι ειναι καλη επιλογη.
1500 μειον την χ εκπτωση που μπορεις να παρεις νομιζω οτι ειναι καλη περιπτωση αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο σαν στυλ.
Το έχω φορέσει, φοριεται πολυ μεγαλύτερο απο τα cwc και πρεσιστα....
σε κατι πιο οικονομικο θα έψαχνα για prs5 μεταχειρο απο εξωτερικο....
Megalos έγραψε:καμμια φωτο του CWC Μαρκο