Ασφαλώς και το συγκεκριμένο που δείχνεις είναι υπέροχο, Δημήτρη, αλλά οι πρόσθετες λειτουργίες δεν με ενθουσιάζουν.batman1345 έγραψε:Σπυρο παληκαρι απο το wus σε αναζητηση λευκου ( αν θυμαμαι καλα ) κατεληξε εδω...
Όχι μόνο για το επιπλέον κόστος ή την πολυπλοκότητα της συντήρησης, αλλά για λόγους τόσο αισθητικής, όσο και χρηστικότητας.
Σαν το απλό καθαρό dial, δεν υπάρχει τίποτα (κατά την γνώμη μου, βέβαια..), αλλά και το να θες δέκα λεπτά κάθε φορά για να ρυθμίσεις ένα ρολόι που φοριέται σε rotation, φαντάζομαι δεν είναι και το καλύτερο.
Το ultra thin, στην απλή του μορφή, για μένα είναι συγκλονιστικό!
(δηλαδή τι να πω; όταν το φόρεσα, μπορεί και να αλληθώρισα...)
photo upload sites
Η αρχική τιμή του - κακά τα ψέμματα - είναι λογική, αν σκεφτούμε την εταιρεία και τον μηχανισμό σε σχέση με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός (με την jlc αισθάνομαι τις τιμές σαν να είναι μείον 20% πιο κάτω σε σχέση με τα φρου-φρου και αρώματα άλλων, όπως π.χ. της αγαπημένης μου πανεράι!).
Όλα καλά ως προς αυτό λοιπόν.
Ως προς το σέρβις, δηλαδή τις μελλοντικές συντηρήσεις (που πάντα απασχολούν), έχουμε ένα θέμα, γιατί η jlc πριν λίγα χρόνια έφυγε από την Ελλάδα και τα ρολόγια πρέπει να στέλνονται έξω.
Οι απαντήσεις που πήρα από το κατάστημα σε σχετικές ερωτήσεις, είναι αλαλούμ και δεν αξίζει να τις παραθέσω γιατί θα μας μπερδέψουν.
Νομίζω, η μεγάλη κόντρα περιορίζεται πλέον μεταξύ του ultra thin και του παρακάτω (σε 40, βέβαια).
image hosting over 5mb
Δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω σε βάθος τις διαφορές των μηχανισμών ή των εταιρειών, οπότε, απ' ό,τι φαίνεται, θα κάθομαι και θα τα κοιτάω....