Σιγουρα το Seamaster 300 ειναι παχύ ρολόι λόγω της 8400. Ολα τα μοντέρνα Ω είναι εξ' άλλου. Τα μεσαία γυαλισμένα δεν είναι πρόβλημα, στα βουρτσίζουν στην Ω.captain έγραψε:... μου αρέσει η πρόταση σου ... έχω όμως κάποιες επιφυλάξεις ως προς το ύψος του (έχω δοκιμάσει 45αρι ΡΟ με την 8500 και δεν... πολύ ψυλό ) ... το μεσαίο γυαλισμένο λινκ του μπρασελέ του ... και τα σχόλια που έχω διαβάσει και που λένε ότι δείχνει πολύ μικρό στον καρπό ...Lemaniakias έγραψε:Ενα Seamaster 300 Master Co-Axial ισως;;;;;
Σε Ρολεξ.... Οταν ειναι να σκάσεις εναν σκασμό λεφτά για Ρολεξ κοιτάς να σου αρεσει υπερβολικά αυτο το μοντέλο που φοράς. Να το βλέπεις και να λιώνεις. Αν δεν γίνεται αυτο με κανένα κομμάτι της εταιρείας παμε για αλλα captain...
επίσης ... δύσκολα θα έπαιρνα τρίτο Ω....
δυστυχώς ... πολύ δύσκολα πλέων λιώνω για οποιοδήποτε ρολόι ... τα έχω απομυθοποιήσει τα περισσότερα .... μιλάμε για ρεαλιστικά μοντέλα ...!!!!!
χμμμμμμμμ..... Σε δύσκολα μονοπάτια σε βλέπω.
Θα σου πω πως κατέληξα στο explorer.
Φόρεσα όλα τα σπορ Ρόλεξ (πανω απο 3-4 φορες το καθένα) τα οποία όλα μου αρέσουν.Αλλα λιγότερο αλλα περισσότερο.
Μου αρέσουν τρελλά όλα τα 5ψηφια.....Μακάρι να μπορούσαν να βγάζουν ακόμη 5ψηφια με το μπρασελέ το καινούργιο (που έχουν τα 6ψηφια). Επίσης τα 5ψηφια που βρήκα πραγματικά ΝΟΣ και όχι γυαλισμενα και ξεσκισμενα να πουλιούνται για ΝΟΣ είχαν τρελλά λεφτά.
αρα.....
Το Sub απορρίφθηκε λόγω των τετραγωνισμένων lugs και της κεραμικής.
Το SD δεν μου καθόταν καλά στο χέρι και θεωρώ υπερβολή την τιμή του (ακόμη και στον κατάλογο της εταιρείας) .Η βαλβίδα ηλίου μου είναι άχρηστη επίσης. κεραμική στεφάνη.
Το GMT το μπατμαν πολυ bling. θα προτιμούσα Coke η Pepsi αλλα το βγάζει μόνο πολύτιμο μέταλλο, το μαυρο απορρίφθηκε λογω των μεσαιων γυαλισμένων που η Ρόλεξ μου είπε πως δεν αναλαμβάνει να βουρτσίσει διότι θεωρείται παραποίηση ρολογιού και χάνεται η εγγύηση.
Το Explorer 2, είναι 42 φοριέται 44. too much για εμένα.
Οπότε δια της απαγωγής οδηγήθηκα σε ένα μοντέλο που δεν φωνάζει πως είναι Ρόλεξ, έχει τρομερές αναλογίες, είναι ισσοροπημένο, ιστορικά είναι iconic για την ίδια την εταιρεία, φοριέται παντου και πάντα με τα πάντα.
Αρα αφου θες να αγοράσεις Ρόλεξ μπορεις να ξαναβάλεις όλα τα μοντέλα και να κρίνεις στο χέρι σου τι σου αρέσει και τι όχι. Είναι πολλά τα λεφτά captain. ξέχνα τα φορουμ και τις τάσεις. Κοίτα αυτο που πραγματικά σου αρέσει....