Ευχαριστώ! Μου άνοιξες την όρεξη για kinder
Σημερα φοραμε....(2)
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
-
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 494 times
- markosgr28
- moderator
Re: Σημερα φοραμε....(2)
Τα συμπαθώ και τα Ελβετικά και τα Γιαπωνέζικα, ανάλογα με τη διάθεση φίλε Κώστα. Σήμερα έχω και ένα τραπέζι το μεσημέρι, οπότε είπα να συνεχίσω Ελβετικά με κάτι πιο επίσημο:Megalos έγραψε:ελα και οι ελβετοι Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Να είστε καλά!
Φίλε Δημήτρη aka batman1345 όντως ωραίος συνδυασμός! Για κάποιο λόγο νομίζω πάντως ότι στο skx πάει περισσότερο, ίσως λόγω σχήματος κάσας σε αυτό. Του πάει πολύ ωραία πάντως! Όπως και οι ιμάντες βέβαια σε αυτό. Το καουτσούκ αυτό το είχα δοκιμάσει και στο stargate και θυμάμαι ότι δε μου καθόταν τόσο καλά, ίσως λόγω μεγάλης απόστασης των μπαρετών από την κάσα που με αυτό το καουτσούκ άφηνε κενό. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα μου πείτε και εσείς.
Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο είπα να αλλάξω και να φορέσω μετά από πολυυυυυυ καιρο αυτό:
- These users thanked the author markosgr28 for the post (total 3):
- captain (Κυρ Αύγ 28, 2016 11:52 am) • pugman (Κυρ Αύγ 28, 2016 1:10 pm) • Megalos (Κυρ Αύγ 28, 2016 8:22 pm)
- Rating: 23.08%
-
Citizen pmt56-2731batman1345 έγραψε:Στέφανε ποιό citizen είναι; για ρίξε λίγο το μοντέλο να το δω περεταίρω στο νετ!! Καλημέρες!!
Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Discontinued...
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- chris5
- moderator
- Has thanked: 787 times
- Been thanked: 1478 times
Αααααααα,ενα ενα μας τα βγαζεις?markosgr28 έγραψε:Τα συμπαθώ και τα Ελβετικά και τα Γιαπωνέζικα, ανάλογα με τη διάθεση φίλε Κώστα. Σήμερα έχω και ένα τραπέζι το μεσημέρι, οπότε είπα να συνεχίσω Ελβετικά με κάτι πιο επίσημο:Megalos έγραψε:ελα και οι ελβετοι Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Να είστε καλά!
Φίλε Δημήτρη aka batman1345 όντως ωραίος συνδυασμός! Για κάποιο λόγο νομίζω πάντως ότι στο skx πάει περισσότερο, ίσως λόγω σχήματος κάσας σε αυτό. Του πάει πολύ ωραία πάντως! Όπως και οι ιμάντες βέβαια σε αυτό. Το καουτσούκ αυτό το είχα δοκιμάσει και στο stargate και θυμάμαι ότι δε μου καθόταν τόσο καλά, ίσως λόγω μεγάλης απόστασης των μπαρετών από την κάσα που με αυτό το καουτσούκ άφηνε κενό. Θα το ξαναδοκιμάσω και θα μου πείτε και εσείς.
Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο είπα να αλλάξω και να φορέσω μετά από πολυυυυυυ καιρο αυτό:
Δεν το συνηθιζεις.
Να τα ποσταρεις πιο συχνα ρε φιλε.
Εχεις ωραια ρολογια και να τα χαιρεσαι.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- _batman_
- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 1921 times
Ευχαριστώ Στέφανεstefen έγραψε:Citizen pmt56-2731batman1345 έγραψε:Στέφανε ποιό citizen είναι; για ρίξε λίγο το μοντέλο να το δω περεταίρω στο νετ!! Καλημέρες!!
Discontinued...
One breath, One dive, One shot, One life...
- markosgr28
- moderator
Να είσαι καλά φιλε Χρηστο! Σε ευχαριστώ πολύ!chris5 έγραψε:Αααααααα,ενα ενα μας τα βγαζεις?markosgr28 έγραψε:Τα συμπαθώ και τα Ελβετικά και τα Γιαπωνέζικα, ανάλογα με τη διάθεση φίλε Κώστα. Σήμερα έχω και ένα τραπέζι το μεσημέρι, οπότε είπα να συνεχίσω Ελβετικά με κάτι πιο επίσημο:Megalos έγραψε:ελα και οι ελβετοι Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Να είστε καλά!
Δεν το συνηθιζεις.
Να τα ποσταρεις πιο συχνα ρε φιλε.
Εχεις ωραια ρολογια και να τα χαιρεσαι.
Τα έχω ξαναποστάρει αυτά εδώ, ειδικά το ΒΒ αρκετές φορές.
Θα προσπαθήσω, είναι θέμα διαθέσιμου χρόνου...
-
Ευχαρίστηση μουbatman1345 έγραψε:Ευχαριστώ Στέφανεstefen έγραψε:Citizen pmt56-2731batman1345 έγραψε:Στέφανε ποιό citizen είναι; για ρίξε λίγο το μοντέλο να το δω περεταίρω στο νετ!! Καλημέρες!!
Discontinued...
- chris5
- moderator
- Has thanked: 787 times
- Been thanked: 1478 times
- Rating: 7.69%
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- markosgr28
- moderator