Γιουρικα τελεια λεμε ... φωτογραφια για νικη σε διαγωνισμο ...
οσον αφορα το ρολοι ... ειπαμε ...η αγαπη μου ..bella
Γιουρικα τελεια λεμε ... φωτογραφια για νικη σε διαγωνισμο ...
Κλασσικός και πλεον δυσεύρετος ο Ιάπωνας σου Μάρκο, να το χαίρεσαι.!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο, να είσαι καλά! Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση του stargate με κύκλωπα στο τζαμάκι. Δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο η πρώτη, αλλά εμένα μου αρέσει και αυτή. Πριν κανένα μήνα είχα δει να το έχει κάποιο από τα γνωστά ιντερνετικα μαγαζία. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Σε ευχαριστώ πολύ Μάρκο Λοιπόν το κουτί κρυβει ένα υπέροχο κουρδιστό Longines σε άριστη κατάσταση. Εχω στειλει e-mail στην Longines και περιμένω να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν εδώ είναι μια καρπίσια που τράβηξα χτες. Ακούω προτάσεις για λουράκιαmarkosgr28 έγραψε: Φίλε Νίκο για πες? Καλοφόρετο ότι και να είναι!
Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι με υγεία! Προσωπικά και αυτό το λουράκι που έχει μια χαρά μου φαίνεται! Κάτι τέτοιο σε καφέ, ίσως κανένα croco.nick10 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Μάρκο Λοιπόν το κουτί κρυβει ένα υπέροχο κουρδιστό Longines σε άριστη κατάσταση. Εχω στειλει e-mail στην Longines και περιμένω να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν εδώ είναι μια καρπίσια που τράβηξα χτες. Ακούω προτάσεις για λουράκιαmarkosgr28 έγραψε: Φίλε Νίκο για πες? Καλοφόρετο ότι και να είναι!
Σε ευχαριστώ πολυ. Και εγώ κατι σε κροκό σκεφτόμουν να σου πω την αλήθεια αλλά καλό ειναι να ακούσω και αλλες προτάσειςmarkosgr28 έγραψε:Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι με υγεία! Προσωπικά και αυτό το λουράκι που έχει μια χαρά μου φαίνεται! Κάτι τέτοιο σε καφέ, ίσως κανένα croco.nick10 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Μάρκο Λοιπόν το κουτί κρυβει ένα υπέροχο κουρδιστό Longines σε άριστη κατάσταση. Εχω στειλει e-mail στην Longines και περιμένω να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν εδώ είναι μια καρπίσια που τράβηξα χτες. Ακούω προτάσεις για λουράκιαmarkosgr28 έγραψε: Φίλε Νίκο για πες? Καλοφόρετο ότι και να είναι!