...
.... μπράβο Μάρκο ... καταπληκτικές αγορές και σοφές επιλογές έκανες ... ρολογάρες και τα δύο τους ... νικητές στις κατηγορίες τους αντίστοιχα ...
... σου εύχομαι να είναι καλοφόρετα και πάντα καλές ώρες ....
καλοφορετο Μαρκο και πολυ καλη επιλογη ... αντε να τα χαρεις τωρα το καλοκαιριmarkosgr28 έγραψε:Και ο επόμενος στόχος που ικανοποιήθηκε, μετά από πολύ καιρό, πολλές αλλαγές στόχου, πολλά ρολόγια που έφυγαν, για να χρηματοδοτήσουν αυτό:
Η αλήθεια είναι ότι είχα καταλήξει σε αυτό ή στο ΒΒ το μπλε, αλλά τελικά αυτό είναι άλλο επίπεδο από πολλές απόψεις (και συγκρινόμενο με το ΒΒ το μαύρο που έχω και έχω άποψη, το οποίο όμως είναι το απολύτως πιο όμορφο ρολόι μου, κατά τη γνώμη μου). Με έχει εντυπωσιάσει η ευκρίνεια του καντράν από κάθε γωνία και οι δεικτες που φαίνονται σα να είναι μέσα στο τζάμι ή σα να μην υπάρχει τζάμι. Ούτε σε rolex sub δεν έχει τέτοια ευκρίνεια. Κατά τα άλλα, είναι λίγο χοντρό και φαινεται μεγαλύτερο από ότι είναι, αλλά δεν είναι υπερβολικό, μου αρέσει η ματ αίσθηση που έχει όλο μαζί, καντράν, τιτάνιο, το φινίρισμα στο τιτάνιο είναι απίστευτο, το κούμπωμα στο μπρασελέ επίσης και γενικά είναι άλλο επίπεδο και σου δινει αυτήν την αίσθηση και την εικόνα συνεχώς.
Να είσαι καλά φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ!cupra73 έγραψε:Καλοφορετοι οι δύτες Μάρκο, ειδικά το pelagos είναι από τα αγαπημένα μου.!!!
Ναι το καινούργιο με την In house. Ξεχωρίζει από τις πολλές γραμμές κειμενο στο καντράν, το προηγούμενο έχει μόνο 2 γραμμές.ggli έγραψε:Μάρκο το πέλαγος καινούργιο; Με την in house?
Sent from my iPhone using Tapatalk