βοηθεια για αγορα πανεραι 104

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Απάντηση
nichrys4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

βοηθεια για αγορα πανεραι 104

Δημοσίευση από nichrys4 »

παιδια γεια σας

ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο πανεραι 104
με πληρωμη με διαφορους τροπους
οσοι πιστοι ενημερωστε με

νικος
Άβαταρ μέλους
warover
Been thanked: 35 times

Re: βοηθεια για αγορα πανεραι 104

Δημοσίευση από warover »

nichrys4 έγραψε:παιδια γεια σας

νικος
Νομιζω πως αν εισαι απο Αθηνα θα βρεις ευκολα ακρη αλλα αν θες καλη τιμη πρεπει να πας με μετρητα η με επιταγη μικρου διαστηματος
ΥΓ
παντως εγω θα σου ελεγα να δεις κατι σε κουρδιστο 005,112,111 σε λιγο καιρο θα εχουν αλλη αξια (μια και η πανεραι θα σταματησει να βαζει unitas)
nichrys4
Been thanked: 0

Δημοσίευση από nichrys4 »

warover έγραψε:

νικος
Νομιζω πως αν εισαι απο Αθηνα θα βρεις ευκολα ακρη αλλα αν θες καλη τιμη πρεπει να πας με μετρητα η με επιταγη μικρου διαστηματος
ΥΓ
παντως εγω θα σου ελεγα να δεις κατι σε κουρδιστο 005,112,111 σε λιγο καιρο θα εχουν αλλη αξια (μια και η πανεραι θα σταματησει να βαζει unitas)
μπορεις λιγο να με κατατοπισεις μιας και οι γνωσεις μου δεν ειναι αρκετες τι εννοεις? τι διαφορα κανει ο μηχανισμος αυτος και αν το φοραει το 104?
μηπως ειναι καλυτερα καποιο αλλο μοντελο? θα ηθελα να εχει ημερομηνια και να μην ξεφευγει και στα χρηματα μου
κοιταζα και 090 και 312 αλλα...
Άβαταρ μέλους
warover
Been thanked: 35 times

Δημοσίευση από warover »

nichrys4 έγραψε:
warover έγραψε:

νικος
ΥΓ
μπορεις λιγο να με κατατοπισεις μιας και οι γνωσεις μου δεν ειναι αρκετες τι εννοεις? τι διαφορα κανει ο μηχανισμος αυτος και αν το φοραει το 104?
μηπως ειναι καλυτερα καποιο αλλο μοντελο? θα ηθελα να εχει ημερομηνια και να μην ξεφευγει και στα χρηματα μου
κοιταζα και 090 και 312 αλλα...
Το 104 που θελεις να αγορασεις φερει ως βαση μηχανισμο Valjoux ο οποιος ειναι αυτοματος και εχει και ημερομηνια
τα ρολογια που σου αναφερω στο παραπανω ποστ μου ειναι κουρδιστα και φορουν unitas 6497 η οποια ομως δεν εχει ημερομηνια .Η πανεραι σε λιγο καιρο θα σταματησει να αγοραζει μηχανες απο αλλους κατασκευαστες και θα παραγει η ιδια τις μηχανες της και επειδη η unitas εχει ας πουμε μια ιστορικη συνεχεια με την προηγουμενη μηχανη της πανεραι(rolex) λεγετε οτι σε λιγα χρονια τα πανεραι με unitas θα εχουν ανεβασει την αξια τους λογω συλλεκτικοτητας
ΥΓ
Μερικα απο τα μοντελα που σου αναφερω τα αγοραζεις καινουργια με τα χρηματα που θα δωσεις για μεταχειρισμενο 104(αλλα ολλα ειναι μικροτερης retail απο το 104)
Απάντηση