Επιμένω....cupra73 έγραψε:ΚΑΝΕΝΑ (από την στιγμή που είσαι κάτοχος 007)......gkblues έγραψε:Μεταξύ των δυο τι θα λέγατε;
G ...
G ...
Επιμένω....cupra73 έγραψε:ΚΑΝΕΝΑ (από την στιγμή που είσαι κάτοχος 007)......gkblues έγραψε:Μεταξύ των δυο τι θα λέγατε;
G ...
Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περισσοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Ας πούμε οτι την πηρα τη χελώνα και διαθέτω αλλα 200€ πανω κατω ....ggli έγραψε:Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περιςςοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Και δεν εχει και τρελή διαφορά στην τιμη.
Baby tuna μετά είναι μονόδρομος, με λίγο παραπάνω από εξωτερικό.gkblues έγραψε:Ας πούμε οτι την πηρα τη χελώνα και διαθέτω αλλα 200€ πανω κατω ....ggli έγραψε:Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περισσοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Τοτε τι;
Το εχω το sumo Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Baby tuna μετά είναι μονόδρομος, με λίγο παραπάνω από εξωτερικό.gkblues έγραψε:Ας πούμε οτι την πηρα τη χελώνα και διαθέτω αλλα 200€ πανω κατω ....ggli έγραψε:Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περισσοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Τοτε τι;
Αλλά με τα χρηματα για τη χελώνα και κάποια ακόμα παίρνεις και sumo, που είναι ανώτερο σε φινίρισμα και μηχανισμό από αυτά, αν δε σε πειράζει το μεγαλύτερο μέγεθος, βέβαια αν έχει κολλήσει με τη χελώνα, πας εκεί, μην το έχεις απωθημένο μετά.
Γιωργο οπως τα λεει ο Μαρκος θα συμφωνησω και εγωmarkosgr28 έγραψε:Baby tuna μετά είναι μονόδρομος, με λίγο παραπάνω από εξωτερικό.gkblues έγραψε:Ας πούμε οτι την πηρα τη χελώνα και διαθέτω αλλα 200€ πανω κατω ....ggli έγραψε:Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περισσοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Τοτε τι;
Αλλά με τα χρηματα για τη χελώνα και κάποια ακόμα παίρνεις και sumo, που είναι ανώτερο σε φινίρισμα και μηχανισμό από αυτά, αν δε σε πειράζει το μεγαλύτερο μέγεθος, βέβαια αν έχει κολλήσει με τη χελώνα, πας εκεί, μην το έχεις απωθημένο μετά.
Ωπ, συγγνώμη, δεν το θυμόμουν.... Οπότε baby tuna!gkblues έγραψε:Το εχω το sumo Μαρκοmarkosgr28 έγραψε:Baby tuna μετά είναι μονόδρομος, με λίγο παραπάνω από εξωτερικό.gkblues έγραψε:Ας πούμε οτι την πηρα τη χελώνα και διαθέτω αλλα 200€ πανω κατω ....ggli έγραψε:Συμφωνώ, γιατί να βιαστείς και να πάρεις κατι που ήδη έχεις? απλα σε άλλο χρώμα? αν υπήρχε η απαιτούμενη οικονομική άνεση τότε πάρε και δυο και τρία , με περιορισμένο budget καλύτερα πάρε κατι διαφορετικό που δεν έχεις και σου αρέσει περισσοτερο .cupra73 έγραψε:Κάνε λίγο υπομονή τότε, μάζεψε 100 ευρώ παραπάνω από το budget που έχεις ορίσει και πάρε την χελώνα με τις χρυσές λεπτομέρειες που από ότι έχω καταλάβει από τα ποστ και τις φώτο που ανεβάζεις σε όλα τα φόρουμ σου έχει πάρει τα μυαλά.gkblues έγραψε: Επιμένω....
G ...
Τοτε τι;