Megalos έγραψε:ωραιος Γιωργο ...
κανεις αλλος δεν φορεσαι σημερα ρολοι ( καπετανιε σε αντιγραφω )
το δικό μου είναι εδώ ...!!!
το δικό σου που είναι ,,,;;;;
Και φανταζομαι σου αρεσουν ακομα, οχι;;;Megalos έγραψε:ωραιος Κωστα ... δυο απο τα πραγματα που μου αρεσαν τρελλα ... λουκουμαδες και ρολοι vintageCentaur έγραψε:Πάντα υγιεινά!
και βεβαια μου αρεσουν ακομα για βαλε κατι να ανοιξει η ορεξηCentaur έγραψε:Και φανταζομαι σου αρεσουν ακομα, οχι;;;Megalos έγραψε:ωραιος Κωστα ... δυο απο τα πραγματα που μου αρεσαν τρελλα ... λουκουμαδες και ρολοι vintageCentaur έγραψε:Πάντα υγιεινά!
φορτος εργασιας καπετανιε ... αλλα δεν θα σε αφησω παραπονεμενο ... ελπιζω να την εβγαλα καλυτερη
ωραιος Σπυρο μου .... ετσι μου αρεσειςgerogian έγραψε:Με vintage διαθεση σημερα,ενα απο τα πρωτα μου ρολογια...
image url upload
screen capture
Κωνσταντινε αθεοφοβε τι χτυπησες παλι ... πανεμορφο ειναι .... να μας πεις λιγο περισσοτερα για αυτο το μοντελο
Λουκουμάδες τέλος! :DMegalos έγραψε:και βεβαια μου αρεσουν ακομα για βαλε κατι να ανοιξει η ορεξηCentaur έγραψε:Και φανταζομαι σου αρεσουν ακομα, οχι;;;Megalos έγραψε:ωραιος Κωστα ... δυο απο τα πραγματα που μου αρεσαν τρελλα ... λουκουμαδες και ρολοι vintageCentaur έγραψε:Πάντα υγιεινά!