.. ..........marios_ch έγραψε:Πολύ μα πάρα πολύ ωραία η παρουσίαση στις διαφορές των δύο μοντέλων με το πέρασμα του χρόνου....
Μπράβο Γιάννη.....!!!!
ROLEX
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: ROLEX
@Γιαννη πολυ καλη παρουσιαση και πολυ υλικο!!!
Το SDDS ειναι το ultimate καταδυτικο ρολοι κατα τη γνωμη μου...ενω ειναι ακριβο και ''γκλαμουρατο'' σε πειθει ομως οτι θα τα βγαλει περα στα δυσκολα...
Το SDDS ειναι το ultimate καταδυτικο ρολοι κατα τη γνωμη μου...ενω ειναι ακριβο και ''γκλαμουρατο'' σε πειθει ομως οτι θα τα βγαλει περα στα δυσκολα...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Είναι τρέλλα σκέτη όπως και να το δεις...Εργαλείο κατάδυσης,daily beater,ακριβό dress watch ή απλά Ρόλεξ!!!eisenberg έγραψε:@Γιαννη πολυ καλη παρουσιαση και πολυ υλικο!!!
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Πολλοι την εχουν αντιγραψει φιλε dimRHO,αλλα οχι και ΟΛΟΙdimRHO έγραψε:Απλά δεν υπάρχει άλλη εταιρία σαν τη ROLEX.
όλοι οι άλλοι απλά αντέγραφαν κ συνεχίζουν να αντιγράφουν.
Μπορω να σου απαριθμησω πολλες εταιρειες που εχουν ακολουθησει και ακολουθουν το δικο τους διαφορετικο δρομο στην ορολογοποιια...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Γιατι να γελασεις δηλαδη?? Μηπως την αντγραφει και JLC, η Lange, η VAcheron, η Glashutte,η Patek, A.Piguet, ..H μηπως η IWC?? Tωρα που το σκεφτομε και τα Hublot ιδια ειναι...! Για να μην συνεχισω με αλλες..Αν την αντιγραφει η Steinhart ή η Invicta δεν νομιζω οτι την αντιγραφουν ολες..Μην τρελαθουμε τελειως..!dimRHO έγραψε:πες μου PANERAI να γελάσω
Πολυ φιλικα,
Αντωνης