marios_ch έγραψε:Ωραία πράματα μάγκες... Μιας και μιλάμε για θάλασσες εγώ αυτό...!!!
αυτο ειναι που λενε ''σε ταξιδευει'' Μαριε??
eisenberg έγραψε:
Εγω σημερα ενα Seiko απο το Νοεμβρη του '79...
τι να πω...
εσυ με τα vintage seiko divers θα με τρελανεις...
και κατι μου λεει οτι κρυβεις κι αλλους ασσους στους καρπους σου..
αλλα τους φυλας για να με αποτελειωσεις αργοτερα...
giorgos mg έγραψε:
εσυ με τα vintage seiko divers θα με τρελανεις...
και κατι μου λεει οτι κρυβεις κι αλλους ασσους στους καρπους σου..
αλλα τους φυλας για να με αποτελειωσεις αργοτερα...
Το παλευω φιλε,το παλευω!!!!!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
@giorgos_mg Σε ευχαριστω φιλε!
@ Christos Μακαρι να ειμαστε καλα και θα παρουμε απο ολα! Ενα Paneri, ενα JLC και ενα IWC...Τωρα πιο μοντελο θα ειναι απο την καθε εταιρεια θα εξαρτηθει...!
@eis Φιλε Θοδωρη το Seamaster ειναι ενα απο τα ρολογια που μου εκαναν το κλικ απο την πρωτη στιγμη..Εκανα υπομονη σχεδον 3 χρονια για να το αποκτησω..Για αυτό και τωρα σπανια το βγαζω..θα του βγαλω το λαδι οπως μου εβγαλε το δικο μου μεχρι να το αποκτησω!
giorgos mg έγραψε:
να ανοιξεις ενα θεμα καποια στιγμη με τα vintage seiko
και να το ενημερωνεις με τα καινουργια σου αποκτηματα γιατι εχω χασει λογαριασμο φιλαρακι!!
Nαι παιδια,χρωσταω παρουσιαση-ενημερωση στους seiko-φιλους του φορουμ!!!
antonis_ch έγραψε:
@eis Φιλε Θοδωρη το Seamaster ειναι ενα απο τα ρολογια που μου εκαναν το κλικ απο την πρωτη στιγμη..Εκανα υπομονη σχεδον 3 χρονια για να το αποκτησω..Για αυτό και τωρα σπανια το βγαζω..θα του βγαλω το λαδι οπως μου εβγαλε το δικο μου μεχρι να το αποκτησω!
Μπραβο βρε φιλε!!!!!!!!!
antonis_ch έγραψε: