Η παλια Λονζιν δεν εχει ουδεμια σχεση με την τωρινη ειχε ρολογαρες, κι αν θα δεις τα πιο πολλα βινταζ της πουλιουνται ακριβοτερα απο τα Ομεγα
αλλα αυτα ειναι επιλογες των καινουριων αφεντικων.
Οι δε παλιοι χρονογραφοι της δεν παιζονται αρκετοι απ αυτους ειναι σπανιοι.
These users thanked the author i palios for the post:
i palios έγραψε:Η παλια Λονζιν δεν εχει ουδεμια σχεση με την τωρινη ειχε ρολογαρες, κι αν θα δεις τα πιο πολλα βινταζ της πουλιουνται ακριβοτερα απο τα Ομεγα
Παλιε εμενα ακριβως επειδη οπως λεει και ο ggli το εχει ριξει στις επανεκδοσεις, εχει αρχισει και μου αρεσει παρα πολυ
Οταν εμεις ειχαμε 100 δις δανεια οι Ευρωπαιοι δεν ειχαν ουτε νομισμα!!!
Πολυ όμορφο κομμάτι Καπετάνιε
Θύμησες μας την τιμη του ?
Το δοκίμασα πριν μια εβδομάδα στο Μοναστηράκι κ μου άρεσε πολύ. Η σύζυγος έλεγε οτι μου "πήγαινε". 1590€ απο 1810€ μετρητοίς. Πιστεύω οτι μπορεί να βρεθεί κ ποιό κάτω.
Φιλικά,
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
i palios έγραψε:Η παλια Λονζιν δεν εχει ουδεμια σχεση με την τωρινη ειχε ρολογαρες, κι αν θα δεις τα πιο πολλα βινταζ της πουλιουνται ακριβοτερα απο τα Ομεγα
Παλιε εμενα ακριβως επειδη οπως λεει και ο ggli το εχει ριξει στις επανεκδοσεις, εχει αρχισει και μου αρεσει παρα πολυ
Λογικά αρέσει και στην εταιρεία , πουλάει πολυ λόγο των επανεκδόσεων , προσωπικά κι εμένα αυτά που έχει επανεκδώσει μου αρεςουν .
Πολυ όμορφο κομμάτι Καπετάνιε
Θύμησες μας την τιμη του ?
Το δοκίμασα πριν μια εβδομάδα στο Μοναστηράκι κ μου άρεσε πολύ. Η σύζυγος έλεγε οτι μου "πήγαινε". 1590€ απο 1810€ μετρητοίς. Πιστεύω οτι μπορεί να βρεθεί κ ποιό κάτω.