cupra73 έγραψε:Κι εγώ από χτες το βράδυ ήδη έκανα αγορές όπως και πριν cc χωρίς κόλπα (ebay μέσω pay pal)...απλά μετά τις 2 αγορές δεν με άφησε να κάνω και 3η, προφανώς υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.
cupra73 έγραψε:Κι εγώ από χτες το βράδυ ήδη έκανα αγορές όπως και πριν cc χωρίς κόλπα (ebay μέσω pay pal)...απλά μετά τις 2 αγορές δεν με άφησε να κάνω και 3η, προφανώς υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.
πολύ ευχάριστα νέα ...
Γιώργο αν επιτρέπετε ... τι ποσά;;;
Δεν ξεπέρασα τα 50 ευρώ (ένα δερμάτινο λουράκι και ένα αξεσουάρ για το κινητό μου οι αγορές), με prepaid της Τράπεζας Πειραιώς.
These users thanked the author cupra73 for the post:
Αμάν!!! Δε λέει όμως από που το πήρε, ebay, ιδιώτη, μαγαζί..... Θέλει προσοχή. Κρίμα στον άνθρωπο.... Αυτά συμβαίνουν.
Μου είχε συμβεί και εμένα παλαιότερα σε πώληση μέσω ebay στην Ουγγαρία. Ο τύπος ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε το δέμα και δεν είχε ρολόγια μέσα (2 vostok). Με κάποιο τρόπο πήρε αποζημίωση από το ταχυδρομείο στην Ουγγαρία (μου ήρθε χαρτί στο σπίτι, ενώ αυτός ισχυριζόταν ότι δεν έλαβε τίποτα, του έστειλα το χαρτί και το παραδέχτηκε) και του κάλυψα τη διαφορά (ήταν μικρή), παρόλο δεν έπρεπε να παραλάβει ανοιγμένο δέμα. Η ιστορία ήταν ύποπτη, γιατί ο τύπος είχε 0 feedback και μετά από λίγο αρνητικό και μετά έκλεισε το λογαριασμό του, οπότε μάλλον κάτι έκανε συστηματικά. Εκείνη την περίοδο είχα πουλήσει αρκετά μέσω ebay (δεν υπήρχε ακόμα ελληνικό φορουμ για ρολόγια) και τότε έκοψα την Ουγγαρία από τις χώρες που στέλνω.
Το τελευταίο που πούλησα εξωτερικό πριν χρόνια ήταν ένα Tag F1 που ακόμα το κλαίω, χάθηκε στο αεροδρόμιο στη Γλασκόβη και αναγκάστηκα να αποζημιώσω τον άνθρωπο, που ήταν ευτυχώς πολύ υπομονετικός.
captain έγραψε:Μάρκο είτε αγοράζεις είτε πουλάς μέσω ίντερνετ ... υπάρχει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνος να μπλέξεις με διάφορες καταστάσεις...!!!
Ναι το ξέρω καπετάνιε, για αυτό μοιράστηκα και τη δική μου εμπειρία. Για αυτό φόρουμ σαν το δικό μας που υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία είναι καλύτερα, για εμάς που δε θέλουμε να εξαπατήσουμε κανένα, ούτε να εξαπατηθούμε και κάνουμε το κέφι μας με το αγαπημένο μας χόμπι.
These users thanked the author markosgr28 for the post (total 2):