όπως έγραψα και στο άλλο... ... το Longines που πρώτο κρόσαρε τον Ατλαντικό ωκεανό ... πολύ ωραίο ρολόι ... να το χαίρεσαι ...!!!
δεν πιστεύω να βουτάς στην πισίνα με αυτό ...
Σ' ευχαριστώ! Το χαίρομαι και το τιμώ! Χαχα η αγάπη μας για τα ρολόγια είναι μεγάλη! Είμαστε μέλη σ' όλα τα φόρουμ! Αυτό όχι μόνο στην πισίνα δεν το βουτώ,το νεράκι δεν το 'χει αγγίξει ποτέ!
όπως έγραψα και στο άλλο... ... το Longines που πρώτο κρόσαρε τον Ατλαντικό ωκεανό ... πολύ ωραίο ρολόι ... να το χαίρεσαι ...!!!
Πολύ ενδιαφέρον, δεν το ήξερα. Για ποια χρονολογία μιλάμε?
Μάρκο αν δεν κάνω λάθος, οπότε ας με διορθώσει ο κάτοχος του πολύ ωραίου αυτού Longines, προκειται για την επανέκδοση του ρολογιού που σχεδίασε η Longines το 1933 σε συνεργασια με τον Charles Lindberg τον άνθρωπο που πραγματοποιήσε την πρώτη υπερατλαντική πτήση το 1927
These users thanked the author nick10 for the post:
Το δικό μου είναι φυσικά επανέκδοση που έχει βγάλει η εταιρία στα 38mm και με μηχανή ETA 2892 A2. Το έχει εκδώσει ξανά και αρκετά μεγαλύτερο: http://www.longines.com/#!/watches/heri ... 678-4-11-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Το δικό μου είναι φυσικά επανέκδοση που έχει βγάλει η εταιρία στα 38mm και με μηχανή ETA 2892 A2. Το έχει εκδώσει ξανά και αρκετά μεγαλύτερο: http://www.longines.com/#!/watches/heri ... 678-4-11-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ευχαριστώ φιλοι μου για τις απαντήσεις. Δεν το ήξερα το ρολόι, ούτε στην αρχική, ούτε στην επανέκδοση. Φυσικά προτιμώ το μικροτερο σε μέγεθος ρολόι. 38mm μια χαρά είναι σε μέγεθος. Ενδιαφέρον