citizen promaster altichron ecodrive

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Cretas
Has thanked: 0
Been thanked: 0

citizen promaster altichron ecodrive

Δημοσίευση από Cretas »

Καλημερα,παρακαλω τις γνωμες σας για το παραπανω ρολοι
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Re: citizen promaster altichron ecodrive

Δημοσίευση από Georges »

Για τι χρήση προορίζεται?
Σε τι τιμή το έχεις βρει?

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
georgehab

Δημοσίευση από georgehab »

Παιδια καλησπερα καινουριος ειμαι και θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω γιατι θα τρελαθω.πριν δυο εβδομαδες αγορασα το citizen altichron ομορφο ρολοι και μου εκανε κατι απο την αρχη.παρατηρησα στο ρολοι λοιπον οτι ο δεικτης του αλτιμετρου δενηταν στη θεση 0 αλλα ξεφευγει κατα ενα χιλιοστο περιπου.ετσι λοιπον εψαξα να βρω στο youtube τις ρυθμισεις ωστε να το καλιμπραρω και να ερθει στη θεση 0.αφου εγινε μετα απο καποιες ωρες βλεπω οτι ο δεικτης ειχε φυγει και ηταν παλι κατα ενα χιλιοστο πιο κατω.πηγα στη citizen και επειδη ειπαν οτι στο συγκεκριμενο ρολοι δεν βαζουν χερι γιατι δεν το ξερουν πρεπει να παει γερμανια να το δουν και θα το επιστρεψουν σε δυο μηνες δεν το αφησα και πηρα απο καποια μαγαζια γνωμες αλλα και παλι δεν ακουσα κατι λογικο γιατι απο οτι καταλαβα δεν ξερουν ο καθε ενας ελεγε τα δικα του .ετσι εστειλα email σε αυτους στη Γερμανια και μου απαντησαν οτι ο δεικτης ειναι πολυ ευαισθητος και ειναι λογικο να κουνιεται.απλα με τον καιρο ειπαν οτι θα στρωσει οσο το φοραω και πατωντας βεβαια και το κουμπι να το επαναφερω εγω πραγμα που μεχρι τωρα βλεπω οτι ειναι το ιδιο και δεν το βλεπω φυσιολογικο ειμαι καθε μερα πανω απο το ρολοι και καθομαι και το βλεπω και επισης ειδα και κατι αλλο οτι σαν
Να φευγει κατα 3 δευτερα μπροστα σε μια μερα μεσα.απλα να σας πω οτι τοσο περιεργο δεν ειμαι απλα ειναι αμαρτια για τα λεφτα που εχει αλλα και να το στειλω εξω για δυο μηνες .μπορει καποιος να με βοηθησει αν γνωριζει κατι σας παρακαλω γιατι εχω στεναχωρηθει πολυ δεν ξερω και πως να βαλω και φωτογραφια να σας στειλω ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

καλοσωρισες φιλε στο φορουμ και καλη παραμονη :sh:
σχετικα με το προβληαμ σου φανταζομαι καποιο μελος που εχει εμπειρια να σε βοηθησει
εγω σου βαζω το λινκ που θα σε βοηθσηει για τις φωτογραφιες
http://www.watchfunclub.com/forum/viewt ... =57&t=2519" onclick="window.open(this.href);return false;
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Δημοσίευση από cupra73 »

Καλώς ήρθες.

Η ένδειξη υψομέτρου επηρεάζεται από την βαρομετρική πίεση, οπότε μήπως δεν έχεις σετάρει σωστά την βαρομετρική και ο δείκτης του υψόμετρου μετακινείτε έστω και ελάχιστα σε κάθε μεταβολή ακόμη και στη θέση που είναι μηδενισμένος; είσαι σε time mode όταν παρατηρείς τον δείκτη να φεύγει η μήπως το έχεις σε άλλο mode μόνιμα; το υψόμετρο έχει 2 δείκτες, ο μικρότερος που είναι και δείκτης αυτονομίας και ο μεγαλύτερος, να υποθέσω το θέμα σου είναι με τον μεγάλο δείκτη;

Όσον αφορά την χρονομετρία 3 δεύτερα την ημέρα είναι όντως αρκετά για quartz μηχανή (δες και στο manual προς το τέλος στα specs τiς ανοχές χρονομετρίας που σου δίνει).

Επειδή είπες ότι ψάχτηκες στο youtube για τις ρυθμίσεις, ελπίζω να τις έκανες σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο (είναι το πιο κατατοπιστικό που είδα και τα λεει μια χαρά).

" onclick="window.open(this.href);return false;

Αν ρύθμισες το ρολόι σου σύμφωνα με το παραπάνω και εξακολουθεί να φεύγει ο δείκτης τότε όντως υπάρχει αστοχία, βέβαια και από μόνη της η χρονομετρία που αναφέρεις είναι καλός λόγος να το στείλεις Γερμανία κι ας το αποχωριστείς για 2 μήνες, αν δεν καταφέρουν να το φέρουν στα ίσια του θα αλλάξουν την μηχανή με καινούρια και δεν θα έχεις κανένα θέμα, όπως είπες κι εσύ εκτός από καινούριο δεν είναι φτηνό ρολόι για να υπομείνεις τις παραπάνω ατασθαλίες.....
These users thanked the author cupra73 for the post:
Megalos (Κυρ Οκτ 11, 2015 12:27 pm)
Rating: 7.69%
georgehab

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις .φαντασου οτι το ρυθμιζω το ρολοι οπως λεει στο youtube βεβαια δεν γινονται ακριβως οπως τα λεει δηλαδη ο πορτοκαλι δεικτης κουνιεται και αυτος ενω στο βιντεο το δειχνει να μην κουνιεται τελος παντων φαντασου οτι οπως ειναι ρυθμισμενο πλεον και ειμαι επανω στο μηχανακι απο τους κραδασμους βλεπω οτι εχει κουνηθει .αν ομως το ξαναρυθμισω και το βγαλω απο το χερι μου και το αφησω παρατηρω οτι ο δεικτης ειναι οκ.αντε και πες ειναι φυσιολογικο να κουνιεται με τους κραδασμους απο την στιγμη που το εχει ρυθμισει δεν θα επρεπε σιγα σιγα να παει παλι στο 0 ? Ενω αυτο κολλαει μεταξυ του 0 και στα μετρα.σε κατι φωτογραφιες που μπηκα στο google και εβλεπα εικονες ειδα αρκετα ετσι οπως ειναι το δικο μου αλλα ειναι εικονες και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ετσι .παιδια σορρυ αν σας εχω ζαλισει απλα πριν το στειλω λεω μηπως δεν κανω εγω κατι σωστο .
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

Αγαπητε αναφέρεις κραδασμούς ! Άρα το φοράς δουλεύοντας κατι κρουστικο ? μήπως αυτο να ειναι
ο λόγος ? Γιωργο τι λες εσυ ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
georgehab

Στη δουλεια μου ποτε δεν το φοραω για τυχον χτυπηματα απλα επανω στο μηχανακι λακουβες που πεφτω και τετοια μην φανταστεις κατι αλλο φυσιολογικα πραγματα οπως κανεις με ενα αλλο ρολοι.
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

Δημοσίευση από cupra73 »

Στείλτο Γιώργη, κρίμα είναι καινούριο ρολόι, δεν είναι τόσο ντελικάτα τα citizen έτσι ώστε να ξερυθμίζονται οι δείκτες τόσο εύκολα και πίστεψέ με έχω μπόλικα από δαυτα (και με αναλογικό βυθόμετρο και με δείκτες gmt και και....) και δεν είχα ποτέ θέμα, αστοχία στην καλίμπρα υποψιάζομαι και σίγουρα βελτίωση δεν θα δεις με το πέρασμα του χρόνου......και ξαναλέω πως και η απόκλιση η ημερήσια που έχεις (τα +3 sec) είναι από μόνος του σοβαρός λόγος να ψαχτεί καλά το ρολόι.
georgehab

Θα το στειλω τοτε αλλα πιστευω οτι δεν θα βρουν τιποτα οταν τ8 ρυθμισω και δεν το φορεσω ο δεικτης ειναι κομπλε οταν το φοραω αρχιζει και κανει τα δικα του .οποτε οταν θα φτασει εκει και το δουν οτι ειναι σταθερος θα πουν οτι ειναι μια χαρα εκτος αν κανουν αλλο ελεγχο και δουν οτι υπαρχει θεμα .τι να πω κριμα παντως ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..
Απάντηση