βοηθεια για αγορα ρολογιου
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: βοηθεια για αγορα ρολογιου
Όχι μπορείς να βρεις και καλύτερη τιμή. Στο skroutz έχει 2 μαγαζιά, εξουσιοδοτημένα Ω και τα 2 με καλύτερη τιμή από αυτή. Το ένα είναι Αθήνα, το άλλο Ηράκλειο Κρήτης.stavros έγραψε:και γω προσ τα κει κλεινω ,μεχρι στιγμης το εχω βρει στα 4,400€ απο dealer στην Αθηνα , ειναι καλη η τιμη του?
-
- Has thanked: 642 times
- Been thanked: 506 times
Βασικά πολύ λόγος γινεται για το po 8500 και γενικά βλέπω ότι έιναι ενα ρολόι με πολύ πέραση αλλά προσωπικά δεν ξερω....θεωρώ πως ειναι από τα πιο λαθος ρολόγια που υπάρχουν από θέμα αναλογιών διαμέτρου κάσας,πάχους,μεγέθους lugs,σχήματος lugs και κάσας...Δεν ξερω...μπορεί να είμαι και υπερβολικός.
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Συμφωνω κι εγω Βασιλη.Argo982001 έγραψε:Βασικά πολύ λόγος γινεται για το po 8500 και γενικά βλέπω ότι έιναι ενα ρολόι με πολύ πέραση αλλά προσωπικά δεν ξερω....θεωρώ πως ειναι από τα πιο λαθος ρολόγια που υπάρχουν από θέμα αναλογιών διαμέτρου κάσας,πάχους,μεγέθους lugs,σχήματος lugs και κάσας...Δεν ξερω...μπορεί να είμαι και υπερβολικός.
Αλλα εχει περαση σαν μοντελο.Ασε που επαγγελματικο diver με open back για μενα ειναι ακυρο εκ φυσεως.
- These users thanked the author eisenberg for the post:
- Argo982001 (Τρί Οκτ 06, 2015 1:56 pm)
- Rating: 7.69%
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
Θοδωρή χωρίς να το μειώνω σα ρολόι ,ποιότητα,μηχανή,brand name κτλπ...,θεωρώ πως πουλάει από κεκτημένη ταχύτητα.Ανηκει σε μια εκ των δυο πιο αναγνωρισμένων εταιρειών μαζι με τη ρολεξ,στη πιο δημοφιλή κατηγορία ρολογιων δλδ των κυριλέ all around diver και ειναι στη συνείδηση του κόσμου το πιο οικονομικό alter ego του sub.eisenberg έγραψε:Συμφωνω κι εγω Βασιλη.Argo982001 έγραψε:Βασικά πολύ λόγος γινεται για το po 8500 και γενικά βλέπω ότι έιναι ενα ρολόι με πολύ πέραση αλλά προσωπικά δεν ξερω....θεωρώ πως ειναι από τα πιο λαθος ρολόγια που υπάρχουν από θέμα αναλογιών διαμέτρου κάσας,πάχους,μεγέθους lugs,σχήματος lugs και κάσας...Δεν ξερω...μπορεί να είμαι και υπερβολικός.
Αλλα εχει περαση σαν μοντελο.Ασε που επαγγελματικο diver με open back για μενα ειναι ακυρο εκ φυσεως.
-
Είναι όμορφο αλλά μπρασελεδάτο ρολόι με 22αρια lugs ,με τόσο μεγάλη,βαριά και χοντρή κάσα το θεωρώ πολύ λαθος σχεδιαστικά ..Πιστεύω πως όλα τα αρνητικά που προσάπτουν στο sdds της Rolex ,που προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ,αυτό τα έχει στον υπερθετικό βαθμό..stavros έγραψε:η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα μεγαλο και βαρυ αλλα ειναι και πολυ ομορφο!οπως πολυ ομορφο και πιο μαζεμενο ειναι και το iwc
Αν από aquatimer αναφέρεσαι στο 3290 είναι πραγματικά πανέμορφο!!Αν και σε πιο aquatimer να αναφερόμουν το ιδιο θα λεγα αφου την παω πολύ αυτή τη σειρά αλλά το 3290 είναι πραγματικά υπέροχο και πιστευω πως μετά το 3536 ειναι το πιο all around aquatimer που έχει βγει..
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
No problem To open back ...eisenberg έγραψε:Συμφωνω κι εγω Βασιλη.Argo982001 έγραψε:Βασικά πολύ λόγος γινεται για το po 8500 και γενικά βλέπω ότι έιναι ενα ρολόι με πολύ πέραση αλλά προσωπικά δεν ξερω....θεωρώ πως ειναι από τα πιο λαθος ρολόγια που υπάρχουν από θέμα αναλογιών διαμέτρου κάσας,πάχους,μεγέθους lugs,σχήματος lugs και κάσας...Δεν ξερω...μπορεί να είμαι και υπερβολικός.
Θοδωρή το 90% απο τα sub και planet ocean τα κυκλοφορούν σε γραφεία ... έχουν seiko για να βουτάνε
-
Σε αυτό θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο! Το open back δε με χαλάει,ουτε σε αυτό ,ουτε στα καινουρια ap diver,ουτε στο ff ,ουτε στο ff bathyscaphe ( το πιο αγαπημένο όλων....) και γενικά όπου υπάρχει..Οι περισσότεροι που φοράνε τετοια ρολόγια θέλουν εν καλό ,ακριβό ρολόι που να μη φοβούνται να το βουτήξουν αν βρεθούν με αυτό σε θάλασσα-πισίνα αλλά που κυρίως χρησιμεύει σα καθημερινό luxury ρολόι .